Herba Nordic Verimmun - 60 kap

Herba Nordic Verimmun er god til forkølelse 60 kapsler
Herba Nordic Verimmun er god til forkølelse 60 kapsler
Herba Nordic Verimmun - 60 kap
Se alle produkter fra Herba Nordic
Varenummer: 35149

Verimmun indeholder røllike, lægestokrose og lægejernurt, der alle kan virke beroligende på hals, svælg og stemmebånd

Urterne i Verimmun findes på den nordlige halvkugle og dermed også i den nordiske natur. Inspirationen til Herba Nordics kosttilskud stammer da også fra overleveringer, arkæologiske vidnesbyrd og de få nedskrevne kilder om brug af urterne fra den tidlige middelalder og før.
 
De nyttige planter er dog holdt op imod nutidens litteratur studier og lovgivning. I dag ved man således, at lægestokrose, røllike og lægejernurt alle virker beroligende på svælg, stemmebånd og hals. De gamle vikinger fornemmede instinktivt de gode egenskaber, vi i dag igen er blevet klar over. Verimmun passer perfekt til os i det danske og nordiske klima.
 
Kapslerne med Verimmun ligger i flade, miljøvenlige bøtter, der minder lidt om blisterpakninger, men uden den miljøskadelige stanniol, som andre bruger. Bøtternes form betyder, at de passer perfekt ned i din postkasse.
 
Verimmun fra Herba Nordic er velegnet til veganer og vegetarer, da der ikke er animalske ingredienser tilsat, og kapslerne er vegetabilske (fra bark). Herba Nordic bruger kun plantebaserede kapsler i sine kosttilskud.
 
Kosttilskud med lægejernurt, alm. Røllike og lægestokrose.

Anbefalet daglig dosering:

2 kapsler dagligt.

Ingredienser:
45% Lægejern (urt), 34% alm. røllike urt, vegetabilske kapsler fra bark, overfladebehandlingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, 11% lægestokrose (rod), lægejernurt ekstrakt, alm. røllike ekstrakt, lægestokrose ekstrakt.

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
Kosher-Parve Vegan Friendly Halal

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.