Natur-Drogeriet Guarana 500 mg - 90 kapsler

Natur-Drogeriet Guarana 500 mg - 90 kapsler
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Natur Drogeriet
Varenummer: 4927

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Guarana kapsler fra Natur-Drogeriet - for energi

Guarana kommer fra en plante, som regnskovens indianere har brugt i århundreder til at klare store fysiske anstrengelser. Guarana gi'r også dig mere energi, tænder dig mentalt og giver dig mulighed at klare en spidsbelastning.

Guarana er et af planterigets mest energigivende substanser og er fantastisk populær i Brasilien - bruges af travle forretningsfolk, studerende og alle, der har brug for ekstra energi. Virkningen forstærkes af enzymerne i papaya.

Hvad er hemmeligheden?

Guarana i Amazonias regnskov, et af de mest fantastiske steder på jorden med en forbløffende rigdom på sundhedsstyrkende og vitaliserende planter. Guarana er et kompleks af naturligt stimulerende stoffer, understøttet af saponiner, der også findes i Ginseng. Dette er olieholdige substanser, der arbejder med naturlig time-release, således at Guarana har en konstant stimulerende virkning, der kan vare op til seks timer.

Amazonia er verdens største regnskovsområde og dækker 40 procent af det sydamerikanske kontinent. Det gennemstrømmes af verdens største floder - Amazonasfloden - og af ikke mindre end 1.100 floder og bifloder. Amazonia har en udstrækning som Vesteuropa og er det område i verden, hvor der findes flest forskellige plante- og dyrearter. I denne kæmpemæssige, frodige jungle findes der endnu indianerstammer, der lever uberørt af civilisationen. I århundreder har de formået at overleve under de mest barske vilkår og har ved at udnytte urskovens flora været i stand til selv at bekæmpe de fleste sygdomme.
En af deres mest værdifulde planter er Guarana, der bliver over 10 meter høj. Af de små røde frugter udvinder indianerne et pulver kendt som Guarana fra Amazonia. Guarana sætter dem i stand til at klare store fysiske anstrengelser og har desuden en generel velgørende virkning på deres helse.

Forskerne er i stigende grad blevet opmærksomme på indianernes gamle naturmedicin og på det faktum, at deres sundhedstilstand som oftest er forbløffende god. Et kompleks af naturligt stimulerende stoffer, som man også finder i ginseng, er med til at øge den fysiske og mentale energi og modvirke træthed. Guarana er den originale - populær blandt sportsfolk og alle andre, der vil sætte fut i tilværelsen.

Daglig dosis:
2 Guarana-kapsler 1-3 gange daglig eller efter anvisning.
Kan tages før træning.

Få en kvik start på dagen!
Den bedste måde at tage Guarana på er om morgenen og igen til frokost, afhængigt af arbejde og brugerens almentilstand.
Mennesker, der ønsker øget koncentration og mere energi, bør tage Guarana ca. 15 minutter før en præstation.

Opbevaring:
Opbevares utilgængeligt før børn.


Indhold: 90 kapsler.

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Guaranafrø (koffein) 30 mg -
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

guaranafrø (Paullinia cupana kunth), Oksegelatine (kapsel), papaya (Carica papaya L.)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.