Natur-Drogeriet Guarana 500 mg - 90 kapsler

1
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 4927

Natur-Drogeriet Guarana kapsler - for en mental opkvikker

Dette kosttilskud fra Natur-Drogeriet indeholder 90 praktiske kapsler med naturligt indhold. Guarana kommer fra en plante, som regnskovens indianere har brugt i århundreder som et effektivt naturmiddel. Planten har et naturligt koffeinindhold, og kan derfor kaldes opkvikkende. 

På grund af koffeinen modvirker Guarana træthed og udmattelse, så kroppen får en opfrisker. 

Guarana er et af planterigets mest energigivende substanser og er fantastisk populær i Brasilien - bruges af travle forretningsfolk, studerende og alle, der har brug for ekstra energi. 

Dosering af Guarana

Anbefalet dagdosis: 
2 kapsler 1-3 gange daglig eller efter anvisning. Kapslerne tages med vand eller anden væske. Den bedste effekt opnås ved indtagelse af alle 6 kapsler. 

Koffein gør tilskuddet uegnet at tage for tæt på sengetid, og det bør heller ikke tages af hverken gravide eller børn. 

Opbevaring:
Opbevares utilgængeligt før børn.

Hvad er hemmeligheden?

Amazonia er verdens største regnskovsområde og dækker 40 procent af det sydamerikanske kontinent. Det gennemstrømmes af verdens største floder - Amazonasfloden - og af ikke mindre end 1.100 floder og bifloder. Amazonia har en udstrækning som Vesteuropa og er det område i verden, hvor der findes flest forskellige plante- og dyrearter. I denne kæmpemæssige, frodige jungle findes der endnu indianerstammer, der lever uberørt af civilisationen. I århundreder har de formået at overleve under de mest barske vilkår og har ved at udnytte urskovens flora været i stand til selv at bekæmpe de fleste sygdomme.

En af deres mest værdifulde planter er Guarana slyngplanten, der bliver over 10 meter høj. Af de små røde frugter tilberedes traditionelt ved at ristes, knuses og tørres. Indianerne udnyttede pulveret for dets xanthinderivater, garvestoffer og saponiner. 

Indhold: 90 kapsler

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Guaranafrø (koffein)

30

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

guaranafrø (Paullinia cupana kunth), Hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel), papayafrugtpulver (Carica papaya L.)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 4927
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.