Natur-Drogeriet Glucomannan Complex pulver - 280 g

Natur-Drogeriet Glucomannan Complex pulver - 280 g - Med24.dk
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 20764

Natur-Drogeriet Glucomannan Complex pulver - 280 g

Glucomannan Complex er et kosttilskud fra Natur-Drogeriet i pulverform. Produktet indeholder fibre fra konjakroden samt inulin. Ingredienserne bidrager til vægttab og normal kolesterolniveau i blodet. Natur-Drogeriet er kendt for at fremstille naturmidler af bedste kvalitet. 

Glucomannan er en hjælpende hånd til et vægttab i forbindelse med en kaloriereduceret kost.

Vi ved alle, at reduceret indtag af kalorier fører til vægttab, men det er svært, hvis man hele tiden føler sult! Derudover er mad også en stor del af vores sociale kultur, og det er svært at undgå lækkerier i hverdagen og ved specielle lejligheder. 

Glucomannan er vandopløselige fibre fra konjakroden, der svulmer op som en géle når det kommer i kontakt med væske. På denne måde fyldes mavesækken, og du føler dig mæt hurtigere, og dermed ikke overspiser. Fibrene forsinker tømning af mavesækken, hvilket giver et mere stabilt blodsukker, og oveni bliver hele fordøjelsen stimuleret positivt.

En af de stigende livsstilsygdomme vi ofte ser i dag, er forhøjet kolesterol. Dette har Glucomannan har vist sig effektiv overfor. Fibrenes evne til at opsuge væske reducerer nemlig både affaldsstoffer såvel som kolesterol (LDL). Ved tømning af tarmen kommer det hele med ud – fint samlet og opsuget i den gelé, som fibrene udvikler. Dette er med til at normalisere dit kolesterol i blodet.

Fibre er et fantastisk redskab, når man bruger dem korrekt. Det er vigtigt at vide, at hver eneste fiber kan opsuge sin egen vægt i væske MANGE gange, og at det er under denne proces, at de udvikler den effektive gelé. Glucomannan hjælper dig med at holde motivationen!

Anvendelse

1 måleske udrørers i rigeligt med væske og indtages med det samme. Nederst på siden ser du, hvordan du bruger Glucomannan Complex. 

For vægttab tages 1 måleske 3 gange dagligt før et måltid. 
Ved kolesterolnormalisering kræves der 1 måleske 4 gange dagligt.

Vigtig information:
Pulveret skal indtages med rigeligt vand eller anden væske. Drik 1-2 glas, for at undgå tilstopning af spiserøret. Dette gælder især personer med synkebesvær. Produktet er helt vegetarisk og vegansk, så alle kan få glæde af det. 

Indhold: 280 g

Ingredienser:

Glucomannan-fibre fra konjakrod (Amorphophallus konjac K. Koch), sødestof (erythritol), inulin fra cikorierod (Cichorium intybus L.), maltodextrin (majs), Syre (citronsyre), sødestof (steviolglycosider)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Den slanke linje Øvrige slankeprodukter

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.