Natur-Drogeriet Glucomannan Complex - 360 kap

Natur-Drogeriet Glucomannan Complex - 360 kap - Med24.dk
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 20763

Natur-Drogeriet Glucomannan Complex kapsler bidrager til vægttab og lavere kolesterolniveau

Glucomannan Complex fra Natur-Drogeriet er et kosttilskud udviklet til dig, som ønsker en hjælpende hånd til vægttab og til normalisering af dit kolesteroltal. Kapslerne indeholder blandt andet gluciomannan-fibre fra konjakrod, hybenpulver og inulin fra cikorierod. Glucomannan-fibrene bidrager til vægttab i forbindelse med kaloriereduceret kost og til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet.

Glucomannan fremmer mæthedsfølelsen

Vi lever i en kultur, hvor mad for mange er lig med hygge. Det er almindeligt kendt, at en kaloriereduceret kost er et godt udgangspunkt, hvis man vil tabe sig, men af og til er det lettere sagt end gjort.

Glucomannan består af vandopløselige fibre fra konjakroden, som i kontakt med væske svulmer op til en gelé, som fylder mavesækken, så du føler dig hurtigere mæt. Fibrene forsinker tømning af mavesækken, hvilket giver et mere stabilt blodsukker, og oveni bliver hele fordøjelsen stimuleret positivt.

Forhøjet kolesteroltal er en af de livsstilssygdomme, som Glucomannan har vist sig effektiv overfor. Fibrenes evne til at opsuge væske reducerer, foruden affaldsstoffer, også kolesterol (LDL). Ved tømning af tarmen kommer det hele med ud – fint samlet og opsuget i den gelé, som fibrene udvikler. Dette er med til at normalisere dit kolesterolniveau i blodet.

Anvendelse

For vægttab:
3 kapsler 3 gange dagligt før et måltid, sammen med rigeligt vand eller anden væske. Øget effekt opnås ved indtag ca. 30 minutter før måltidet.

For kolesterolnormalisering:
4 kapsler 3 gange dagligt, sammen med rigeligt vand eller anden væske.

OBS!

Kapslerne SKAL indtages med 1-2 glas vand for at undgå tilstopning af spiserøret. Gælder især for personer med synkebesvær.


Indhold: 360 kapsler

9-12 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Glucomannan

3-4

g

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Glucomannan-fibre fra konjakrod (Amorphophallus konjac K. Koch), Hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel), hybenpulver (Rosa canina L.), inulin fra cikorierod (Cichorium intybus L.), Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Den slanke linje Øvrige slankeprodukter

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.