Biosym L-Arginin - 90 kap

Biosym L-Arginin kosttilskud aminosyre nitrogenoxid kapsler - Med24.dk
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 36054

Biosym L-Arginin er en semiessentiel aminosyrer, som indgår i flere forskellige fysiologiske processer.

L-Arginin er en aminosyre, som optages igennem kosten (bl.a. kalkun, æg, mælk, hvidløg, soja, brune ris mm.), eller som omdannes af kroppen ud fra andre aminosyrer. Kroppen kan normalt selv producere tilstrækkelige mængder af aminosyren, men der kan dog opstå tilfælde hvor kroppens behov ikke kan dækkes via kosten, såsom ved hurtig vækst, stress eller anden dysfunktion i kroppen.

L-Arginin kosttilskuddet fra Biosym indeholder desuden zink og chrom, som understøtter effekten af L-Arginin.
Som en bonus bidrager chrom til en normal omsætning af makronæringsstoffer og til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau. Zink bidrager til en normal proteinsyntese og til en normal funktion af immunsystemet.

Aminosyren L-Arginin:

Aminosyreren L-Arginin er bl.a. involveret kroppens produktion af signalstoffet NO (nitrogenoxid). Dette signalmolekyle har flere vigtige funktioner, bl.a. at få den glatte muskulatur i blodkarrene til at slappe af og på den måde udvide blodkarrene. Arginin indgår også i andre fysiologiske processer, herunder proteinsyntese og udskillelsen af overskydende nitrogen i form af urinstof. Arginin kan desuden blive omdannet til glukose samt kreatin.

Hvem anbefales L-Arginin?

L-Arginin kan anvendes af flere forskellige målgrupper - bl.a. idrætsudøvere, som tager L-Arginin for dets indflydelse på dannelsen af kreati. Andre tager L-Arginin med fokus på dannelse af NO, der har en effekt som beskrevet på bl.a blodsukkeret eller blodkarrene.

Dosering:

Voksne og børn over 11 år: 1-2 kapsler 3 gange dagligt
L-Arginin kan også indtages flydende, du kan nemt åbne kapslen og blande indholdet op i væske eller yoghurt.


Indhold: 90 kapsler

Daglig dosis Mængde Enhed RI
L-arginin 1200 mg *
Zink 4,5 mg 45%
Chrom 18 µg 45%
Ingredienser:

L-Arginin Hydrochlorid, Zink (zinkbisglycinat), Chrom (chrompicolinat), Vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, Siliciumdioxid, Kapselmateriale (hydroxypropylmethylcellulose)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
Vegan Reg trademark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.