Vind babyprodukter til dig og dine veninder - Værdi 10.000 kr

Vind en kæmpe kasse med babyprodukter til dig og dine veninder!

 

Nu har du chancen for at vinde en masse lækkert til dig selv og 7 af dine veninder/mødregruppe. Kassen er fyldt med lækre produkter til jeres babyer! Vind f.eks. sutteflaske, blespand, legetøj, nusseklud, fiskeolie og meget mere.  

Deltag nederst på siden

Præmien til HVER af dine veninder er (Max 8 ialt): 
1 x Korbell blespand inkl. refill
1 x Pakke ammeindlæg fra Mininor
1 x Tandbørste og tandpasta fra Jack & Jill
1 x Løve nusseklud fra BoboBuddies
1 x Badebog fra Reer
1 x Spisesæt fra Pigeon
1 x 3 måneders forbrug af MUM Omega fiskeolie
1 x Kidsme food feeder
1 x Med24.dk termometer
1 x 2ME vådservietter
1 x Tandbørstesæt fra Mininor
1 x Born Free sutteflaske
1 x Sophie La Girafe – Baby Bubble Bath

Sponsorer af konkurrencen: 

Korbell:
Korbell blespand er lugtfri og bruger refillposer med duft, som er billige og drøj i brug. Spanden betjenes via. en fodpedal og du har derfor begge hænder fri og er fri for at bukke dig. Blespanden er udstyret med et specielt lukkesystem, som sikre at bakterier og lugt bliver nede i spanden.

Mininor:
Mininor er et nyt dansk mærke, som laver produkter til gravide, mødre og baby i skandinavisk design. Produkterne er udviklet af folk fra branchen med mere end 20 års erfaring. Deres ammeindlæg er super absorberende og suger fugtighed til sig og beskytter dit tøj. De er velegnet til både dag og nat, og findes som noget nyt også i sort!


Jack & Jill:
Jack & Jill laver tandbørster og tandpasta til børn med omtanke for miljøet og børnene. Tandpastaen er allergivenlig med økologiske ingredienser og er 100% sikker for børn at sluge. Udover tandpastaen har de lavet en tandbørste af majsstivelse, som er 100% nedbrydeligt og BPA fri.


Mum Omega:
Mum Omega er en fiskeolie som er specielt udviklet til gravide og ammende og har et højt indhold af DHA fra fisk, kombineret med kæmpenatlysolie. Det er et kosttilskud som supplement til kosten for at sikre at du får nok omega 3 fedtsyrer under og efter graviditeten.


Kidsme Food Feeder:
Food feederen fra Kidsme er prisvindende! Food feederen hjælper barnet med at udforske nye smage og fødevarer uden risiko for kvælning. Det er smart!


Born Free:
Sutteflasker uden skidt kemi! De udvikler produkter til børn HELT fri for kemi og hormonforstyrrende stoffer og er garanteret fri for BPA, PVC og phtalater. Derfor har de valgt det passende slogan ”Det sikre alternativ til dit barn”.


Sophie La Giraf:
Sophie La Giraf er mest kendt for deres gummigiraf bidelegetøj, men de har nu udvidet sortimentet med en lækker økologisk hudplejeserie til børn 0-3 år. Produkterne er lavet af naturlige ingredienser og indeholder derfor ingen syntetisk parfume, farvestoffer eller parabener.

Spørgsmål:

Få hjælp til svaret her

Udfyld disse informationer for at deltage

Bemærk, kun én besvarelse pr. husstand.
Vinderen trækkes d. 26-02-2016 - Vinderen kontaktes pr. e-mail

Hvis du vil deltage i konkurrencen uden at tilmelde dig vores nyhedsbrev, kan du sende en e-mail med det korrekte svar til konkurrence@med24.dk
Logo
Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig at modtage nyhedsbreve fra Med24.dk. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.