Kokain og Kokain Test

Kokain og Kokain Test

Om Kokain og Kokain test
Kokain udvindes af bladene fra kokaplanten. Kokain er typisk et hvidt pulver, der kan sniffes gennem næsen, spises, drikkes eller injiceres i blodbanen.
Crack er en basisk form for kokain, der findes i hvide, grålige eller brunlige klumper eller flager. Crack kan ryges. Det samme gælder for en anden variant af kokain, som kaldes freebase. Siden midten af 1990’erne er brugen af kokain i Europa øget og stoffet er blevet billigere.
 
Køb Multi Narkotest

Kokain Test sker mest sikkert ved at teste en persons urin for Kokain. En sådan Kokain Test er både billig og meget sikker. Ved en Kokain Test er det dog vigtigt af testpersonen ikke får mulighed for at manipulere med urinprøve. Dette vil kunne påvirke en Kokain Test. Kokain Test går også under navnet Drug Test.

Når kokain indtages virker det stimulerende på centralnervesystemet. Puls og åndedræt bliver hurtigere, blodtrykket øges og kropstemperaturen stiger. Søvntrang og appetit undertrykkes.

Stoffet giver en følelse af energi, opstemthed og selvsikkerhed. Kokain forstærker følelserne, også følelser som irritabilitet, rastløshed, vrede og nedtrykthed.

En kokainpåvirket person virker selvcentreret og hyperaktiv. Pupillerne er store og kroppens muskler anspændte. Virkningen af kokain indtræder hurtigt og er kortvarig, da kokain hurtigt udskilles fra kroppen. Rusen varer typisk 15-30 minutter for kokain, der sniffes og 5-10 minutter, når stoffet ryges i form af crack eller freebase. En lille time efter indtagelsen af kokain kommer der en nedtur, hvor man er udmattet, irritabel, nervøs og rastløs.

Sporing kan ske med en narkotest. En narkotikatest foregår typisk ved at man tester en urinprøve for misbrugsstoffer.

Afhængighed og skadevirkning
Kokain er et stærkt afhængighedsskabende stof. Den nedtur, der følger efter indtagelsen af stoffet, kan friste til en gentagen brug, som er svær at kontrollere.

Symptomerne på abstinens er ofte en langvarig nedtur med søvnforstyrrelser, manglende energi, nedtrykthed, irritabilitet, manglende sexlyst og stærk stoftrang.

Ved jævnlig brug kan kokain give alvorlige psykiske symptomer som sygelig mistænksomhed, angst, anspændthed og depression. Dertil kommer, at sexlyst og potens bliver nedsat. Længere tids brug medfører risiko for at udvikle en kokainpsykose præget af vrangforestillinger.

Længere tids brug af kokain giver også risiko for hjerneskader, hjerteproblemer og åndedrætsvanskeligheder.

Kokain kan give en dødelig forgiftning med kramper, åndedrætssvigt eller hjertesvigt. Risikoen for forgiftning stiger, hvis der tages store doser eller stoffet tages flere gange i træk, hvis kokain blandes med sløvende stoffer som fx alkohol, og hvis indtagelsen sker via rygning eller injektion.
 

Fri fragt over 499 kr.
Med DAO/GLS PakkeShop
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.