Weleda Glow On The Go gaveæske - 1 stk.

Weleda Glow On The Go gaveæske - 1 stk.
Weleda Glow On The Go gaveæske - 1 stk.
Weleda Glow On The Go gaveæske - 1 stk.
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Skin Food
Varenummer: 43201

Glow on the Go gaveæske med full-size bestsellere fra Weleda

Denne smukke gaveæske indeholder 2 multifunktionelle produkter fra Weledas prisvindende Skin Food serie. I sættet får du den velkendte Skin Food creme, som kan bruges på et væld af forskellige måder og som er særligt populær hos kendte og berømte makeupartister. Derudover får du Skin Food læbebalsamen, der er et musthave når det gælder læbepleje! Æsken er den perfekte gave til hende eller ham med tør hud, samt til dig, der går op i naturlig og bæredygtig hudpleje af høj kvalitet. 

Gaveæsken indeholder:

 • Skin Food 75 ml - en rig ansigtscreme, der styrker hudens barriere samt giver en blød og mættet hud. Med forfriskende citrusduft og beroligende planteekstrakter. Kan bruges som ansigts- og kropscreme eller som primer! 

 • Skin Food Lip Balm 8 ml - en effektiv transparent læbebalsam, hvis naturlige ingredienser plejer og reparerer tørre og sprukne læber samt virker beskyttende, så huden ikke tørrer hud selv i koldt og barskt vejr. Virker med det samme! 

Begge produkter er dermatologisk testede favoritter fra Weledas store sortiment - forkæl dig selv med det praktiske must-have sæt eller forkæl én, du holder af. 

Indhold: 1 stk 

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?