Murad Trial Kit Brighten - 1 stk.

1
Se alle produkter fra Murad & Murad Environmental Shield
Varenummer: 44309

Brighten Trial Kit fra Murad reducerer hyperpigmentation og giver en strålende teint

Dette skønne hudplejesæt fra Murad er sammensat med 4 prøvestørrelse-produkter fra Environmental Shield serien, der forbedrer, fornyer og lysner hudens overflade for at give en mere ensartet hudtone. Alle produkterne er formulerede med aktive ingredienser, der beskytter, plejer og efterlader dig med en lysende udstråling. Sættet kan bruges af alle hudtyper og er særligt godt til dig med pigmentpletter og trist hud. 

Brighten sættet indeholder:

  • Essential-C™ Cleanser - en vitaminberiget ansigtsrens, der renser effektivt uden at udtørre og modvirker urenheder for at give en klar hud. 

  • Vita-C Glycolic Brightening Serum - eksklusivt serum med guldstabiliseret C-vitamin kombineret med glykolsyre, der lysner og opfrisker hudens udstråling. 

  • Essential-C Day Moisture Broad Spectrum SPF 30 - en fugtgivende dagcreme, der virker revitaliserende og beskytter huden mod fotoaldring med solfiltre faktor 30. 

  • Vita-C Eyes Dark Circle Corrector - øjencreme beriget med guldstabiliseret vitamin-C, der effektivt lysner mørke rande og trætte øjne for at give en mere frisk og ungdommelig glød på 2 uger. 

Forkæl dig selv med lækre hudplejeprodukter, der giver en fornyet og lysende hud, eller forær æsken til én, du synes fortjener det. 

Indhold: 
- 1 stk. Cleanser 59 ml
- 1 stk. Serum 9,7 ml
- 1 stk. Day Cream 25 ml
- 1 stk. Eye Cream 5 ml

Se alle produkter fra Murad & Murad Environmental Shield
Varenummer: 44309
Dermokosmetisk
Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.