Evolve Discovery Box: Balancing - 1 stk.

1
1
1
Se alle produkter fra Evolve Organic Beauty
Varenummer: 43369

Discovery Box: Balancing - gaveæske fra Evolve med pleje, der bringer huden tilbage i balance

Evolve Organic Beauty har sammensat dette fine gavesæt med 3 effektive hudplejeprodukter, som du enten kan forkæle dig selv med eller forære til en, der fortjener lidt nyt lækkert til huden. Produkterne er særligt velegnede til dig med olieret- og kombineret hud med tendens til urenheder, idet de hver især er beriget med matterende og rensende stoffer, der understøtter en sund hud i balance. Evolves produkter håndlaves i England med naturlige, veganske og økologiske ingredienser for at sikre det bedst mulige produkt. 

Gaveæsken indeholder:

  • Daily Detox Facial Wash 30 ml - en skummende ansigtsvask med detox effekt, som medvirker til at genoprette hudens naturlige balance og sundhed efter rens. 
  • Rainforest Rescue Blemish Serum 10 ml - højt potent serum, som reducerer urenheder og overskydende fedt for at understøtte en klar, ren og ensartet hud. 
  • True Balance Lotion 25 ml - en beskyttende og plejende lotion, der blandt andet regulerer talgproduktionen og minimerer synlige porer for en mere afbalanceret hud. 

Sættet er perfekt til dig, der går op i naturlig hudpleje med højteffektive formularer, der virkelig gør en forskel for din hud. 

Indhold: 1 stk 

Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.