Ingredienser: ca. 600 g kalkunschnitzel (4 stk.) 350 g risottoris 3 spsk. olie 150 g skalotteløg 3 fed hvidløg 5 dl vand 1 hønsebouillonterning 1 dl piskefløde 1 dl basilikum 30 g revet parmesanost salt og peber 6 skiver lufttørret skinke 100 g sukkerærter 6 forårsløg
Tilberedningstid ca. 30 min.
1. Hak skalotteløg og hvidløg og svits dem derpå i 1 spsk. olie i en tykbundet gryde til de er gyldne. Risene tilsættes og svitses sammen med. Lidt efter lidt tilsættes bouillonen under konstant omrøring under svag varme. Når alt væsken er opsuget tilsættes piskefløde og parmesanost. Konsistensen skal være som tyk risengrød. Smag til med salt og peber.
2. Tænd ovnen på 180 grader og læg den lufttørrede skinke på bagepapir og sæt den i ovnen indtil skiverne er sprødstegte, ca. 10-12 minutter.
3. Kalkunschnitzlerne brunes i 1 spsk. olie på en hed pande og steges derpå et 2-3 minutter på hver side, krydres med salt og peber og tages af varmen.
4. Rengør sukkerærter og forårsløg, som derpå dampes 2-3 min. i en gryde med ½ l vand tilsat salt og 1 spsk. olie. Hak basilikum og tilsæt den umiddelbart før servering til risottoen. Anret kalkunschnitzlerne lag-vis med sprød parmaskinke oven på risottoen.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 3251KJ (774 Kcal)
Energy (KJ)
Energy (kcal)
Energi (%)
Protein
878
209
27
Kulhydrat
1495
356
46
Fedt
878
209
27
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 32 kunders bedømmelse
Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.