Kundeservice
0 varer
Kurv

Kalkunschnitzel med risotto og sprød skinke

Opskrifter -> Det italienske køkken -> Kalkunschnitzel med risotto og sprød skinke
 
Til 4 personer
Kalkunschnitzel med risotto - og sprød skinkeIngredienser:
ca. 600 g kalkunschnitzel (4 stk.)
350 g risottoris
3 spsk. olie
150 g skalotteløg
3 fed hvidløg
5 dl vand
1 hønsebouillonterning
1 dl piskefløde
1 dl basilikum
30 g revet parmesanost
salt og peber
6 skiver lufttørret skinke
100 g sukkerærter 
6 forårsløg
Tilberedningstid ca. 30 min.

1. Hak skalotteløg og hvidløg og svits dem derpå i 1 spsk. olie i en tykbundet gryde til de er gyldne. Risene tilsættes og svitses sammen med. Lidt efter lidt tilsættes bouillonen under konstant omrøring under svag varme. Når alt væsken er opsuget tilsættes piskefløde og parmesanost. Konsistensen skal være som tyk risengrød. Smag til med salt og peber.

2. Tænd ovnen på 180 grader og læg den lufttørrede skinke på bagepapir og sæt den i ovnen indtil skiverne er sprødstegte, ca. 10-12 minutter.  

3. Kalkunschnitzlerne brunes i 1 spsk. olie på en hed pande og steges derpå et 2-3 minutter på hver side, krydres med salt og peber og tages af varmen.

4. Rengør sukkerærter og forårsløg, som derpå dampes 2-3 min. i en gryde med ½ l vand tilsat salt og 1 spsk. olie. Hak basilikum og tilsæt den umiddelbart før servering til risottoen. Anret kalkunschnitzlerne lag-vis med sprød parmaskinke oven på risottoen. 

Næringsindhold pr. person:
Energi: 3251KJ (774 Kcal)
  Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 878 209 27
Kulhydrat 1495 356 46
Fedt 878 209 27
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 32 kunders bedømmelse
 

 


 

 

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832