Kundeservice
0 varer
Kurv

Kalkunschnitzel med lufttørret skinke

Opskrifter -> Det italienske køkken -> Kalkunschnitzel med lufttørret skinke
 
Til 4 personer
Kalkunschnitzel med lufttørret skinke - og tomat og gorgonzola
Ingredienser:

4 kalkunschnitzler (ca. 600 g.)
1 bundt basilikum
4-6 skiver lufttørret skinke
250 g cherrytomater
salt og friskkværnet sort peber
100 g gorgonzola

Tilbehør:
300 g pasta, penne
1 glas færdiglavet basilikumpesto
250 g cherrytomater
basilikumblade
 

Tilberedningstid ca. 25 minutter

1. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl basilikum og cherrytomaterne og halver derpå cherrytomaterne. Tag basilikum og tomater til tilbehøret fra.
2. Læg kødet i en bradepande beklædt med bagepapir og drys det med salt og peber. Læg først 3-4 blade basilikum og så et stykke skinke på hver schnitzel. Fordel tomaterne over kødet og stil det i ovnen i ca. 12 minutter.
3. Kog pastaen som angivet på posen.
4. Tag kødet op på et fad og hæld skyen over.
5. Fordel gorgonzola over retten og servér med al dente kogt pasta, som er vendt med pesto, de halverede cherrytomater samt resterende basilikumblade.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 1655KJ (394 Kcal)
  Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 521 124 31
Kulhydrat 705 168 43
Fedt 429 102 26
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 31 kunders bedømmelse
 

 


 

 

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832