Ingredienser: 4 kalkunschnitzler (ca. 600 g.) 1 bundt basilikum 4-6 skiver lufttørret skinke 250 g cherrytomater salt og friskkværnet sort peber 100 g gorgonzola
Tilbehør: 300 g pasta, penne 1 glas færdiglavet basilikumpesto 250 g cherrytomater basilikumblade
Tilberedningstid ca. 25 minutter
1. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl basilikum og cherrytomaterne og halver derpå cherrytomaterne. Tag basilikum og tomater til tilbehøret fra. 2. Læg kødet i en bradepande beklædt med bagepapir og drys det med salt og peber. Læg først 3-4 blade basilikum og så et stykke skinke på hver schnitzel. Fordel tomaterne over kødet og stil det i ovnen i ca. 12 minutter. 3. Kog pastaen som angivet på posen. 4. Tag kødet op på et fad og hæld skyen over. 5. Fordel gorgonzola over retten og servér med al dente kogt pasta, som er vendt med pesto, de halverede cherrytomater samt resterende basilikumblade.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 1655KJ (394 Kcal)
Energy (KJ)
Energy (kcal)
Energi (%)
Protein
521
124
31
Kulhydrat
705
168
43
Fedt
429
102
26
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 31 kunders bedømmelse
Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.