Kundeservice
0 varer
Kurv

Kalkun med friskost og svampe

Opskrifter -> Det dansk/franske køkken -> Kalkun med friskost og svampe
 
Til 4 personer
Kalkun med friskost - og svampeIngredienser:
4 kalkunschnitzler ca. 600 g
400 g svampe
4 skalotteløg
100 g mager friskost
2 tsk. Dijon sennep
187 ml hvidvin
stængler bredbladet persille
2 spsk. olie – gerne olivenolie
salt og peber
350 g jasminris
 
Tilberedningstid ca. 25 minutter. 

1. Kog risene 12 minutter under låg i 6½ dl letsaltet vand og lad dem derpå trække under låg indtil retten serveres.
2. Dup kødet tør med køkkenrulle. Varm lidt olivenolie på en pande og brun kødet på begge sider. Tag kødet fra og gem det på en tallerken.
3. Snit svampene og skalotteløgene og rist dem på den samme pande. Rist det 2 - 3 minutter og tilsæt flødeost, sennep og hvidvin. Kog det igennem og krydr med salt og peber.
4. Pluk nogle håndfulde persilleblade og hak dem fint. Læg persillen på panden sammen med kødet, kog det igennem og server med de kogte jasminris.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 2755KJ (656 Kcal)
  Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 920 219 33
Kulhydrat 1406 335 51
Fedt 429 102 16
Kundernes bedømmelse:

Baseret på 25 kunders bedømmelse

 

 


 

 

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832