Ingredienser: 4 kalkunschnitzler ca. 600 g 400 g svampe 4 skalotteløg 100 g mager friskost 2 tsk. Dijon sennep 187 ml hvidvin stængler bredbladet persille 2 spsk. olie – gerne olivenolie salt og peber 350 g jasminris
Tilberedningstid ca. 25 minutter.
1. Kog risene 12 minutter under låg i 6½ dl letsaltet vand og lad dem derpå trække under låg indtil retten serveres. 2. Dup kødet tør med køkkenrulle. Varm lidt olivenolie på en pande og brun kødet på begge sider. Tag kødet fra og gem det på en tallerken. 3. Snit svampene og skalotteløgene og rist dem på den samme pande. Rist det 2 - 3 minutter og tilsæt flødeost, sennep og hvidvin. Kog det igennem og krydr med salt og peber. 4. Pluk nogle håndfulde persilleblade og hak dem fint. Læg persillen på panden sammen med kødet, kog det igennem og server med de kogte jasminris.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 2755KJ (656 Kcal)
Energy (KJ)
Energy (kcal)
Energi (%)
Protein
920
219
33
Kulhydrat
1406
335
51
Fedt
429
102
16
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 25 kunders bedømmelse
Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.