Stay-kosttilskud af Jim Lyngvild Denmark

I samarbejde med fynske Lekapharm (som blandt andet står bag Lekaform-kosttilskuddene) har Jim Lyngvild udviklet Stay-serien. Den er baseret på unikke, gennemdokumenterede kombinationer af forskellige urter og virksomme ekstrakter med gavnlige egenskaber. Produktserien henvender sig både til mænd og kvinder.
Jim Lyngvild beskriver det selv som "skønhed på celleniveau".

Stay Young & Beautiful

Anti-age kosttilskud for hud, hår og negle. Stay Young & Beautiful  er et avanceret, nyudviklet skønhedsprodukt, som er sammensat med fokus på optimal pleje af hud, hår og negle samt modvirkning af aldersrelaterede forandringer. Det indeholder blandt andet kollagen og ekstrakt fra morgenfrue og granatæble. Produktet var nomineret i kategorien Årets Inner Beauty Award ved Danish Beauty Awards 2019.

Stay Gay

Stay Gay er sammensat med særligt udgangspunkt i livslyst for både mænd og kvinder. Den unikke kombination af urter har til formål at fremme sexlyst, psykisk overskud, fysisk ydeevne og energiniveau. Produktet indeholder blandt andet damiana, ginseng, Q10 og rosenrod. Stay Gay hjælper med at forbedre blodgennemstrømningen og forsyne cellerne med ilt og næringsstoffer.

Stay Viking

Koncentreret, letoptagelig fiskeolie udviklet med specielt henblik på maksimal udnyttelse af fedtsyrer. Et imponerende højt indhold af omega-3 olier - hele 90% - er gavnligt for hjerne, hjerte og syn, mens ekstrakt fra aronia, havtorn og rosmarin blandt andet bidrager til at styrke kredsløbet, immunforsvaret og forbedre fedtstofomsætningen.

Stay Powerful

Stay Powerful er en energibooster særligt udviklet til dig, som vil yde mere i hverdagen, under træning og rehabilitering. Det indeholder blandt andet det præstationsfremmende kreatin, B-vitamin samt urteekstrakter fra ginseng, rosenrod, rødbede og gurkemeje for øget energiniveau og udholdenhed.

Køb Jim Lyngvild Denmark hos Med24.dk

Hos Med24.dk kan du finde alle produkterne i Jim Lyngvild Denmarks Stay-kosttilskudsserie. Vi tilbyder muligheden for fri fragt samt dag til dag-levering!

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.