Kundeservice
0 varer
Kurv

Japansk nudelsuppe med shiitakesvampe

Opskrifter -> Det orientalske køkken -> Japansk nudelsuppe med shiitakesvampe
 
Til 4 personer
 
Japansk nudelsuppe - med shiitakesvampeIngredienser:
2 spsk madolie
ca. 500 g kyllingeinderfilet
2 fed hvidløg
1 spsk frisk ingefærrod
100 g japanske shiitakesvampe
200 g japanske sobanudler
2 liter hønsekødbouillon
200 g baby spinatblade
3 forårsløg
wasabipasta (japansk peberrodscreme)
Tilberedningstid ca. 35 minutter 

1. Hak hvidløg fint og riv ingefæren. Rens svampene og skær dem i skiver.
2. Skær kyllingebrystfileterne i små tern. Varm olien i en stor, tykbundet gryde og svits kyllingekødet ca. 3 minutter heri. Tilsæt hvidløg, ingefær og svampe og svits yderligere 2 minutter.
3. Bræk nudlerne i stykker på 4 cm. Tilsæt nudler, bouillonterninger og vand og bring suppen i kog. Lad den simre under låg i ca. 10 minutter.
4. Skyl spinat og snit forårsløg fint og tilsæt begge dele under omrøring lige før serveringen.
5. Servér suppen portionsvis med wasabi-pasta til. Pastaen røres i suppen efter smag og behag, da den er meget stærk.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 1989KJ (474 Kcal)
  Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 596 142 30
Kulhydrat 781 186 39
Fedt 612 146 31
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 17 kunders bedømmelse
 

 


 

 

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832