Jane Iredale anbefaler: Solbeskyttelse med mineraler

SPF giver dig en ide om, hvor længe du kan blive i solen uden at blive forbrændt. F.eks. hvis du normalt bliver forbrændt efter 10 minutter uden solbeskyttelse, og du benytter solbeskyttelse med SPF 15, er du beskyttet mod solskoldning i 150 minutter. Det betyder dog ikke, at du er beskyttet mod strålernes skader. For at beskytte mod UVA strålerne kræves et bredspektret solfilter.


Kemisk vs. fysisk solfilter

Et kemisk solfilter indeholder f.eks. ingredienser som avobenzone, der trænger ind i huden og beskytter ved at absorbere solens stråler. De fleste kemiske solfiltre har en meget effektiv absorptionsevne overfor UVB stråler, delvist UVA stråler og i nogle tilfælde infrarøde bølgelængder. Når først de kemiske filtre har absorberet deres maksimum kapacitet, holder solfiltrene op med at virke. Når du bruger solcremer med kemisk solfilter, skal de påføres ca. 30 minutter før du vil opholde dig i solen, da det varer mindst 20 minutter før beskyttelsen er effektiv.

Et fysisk filter lægger sig ovenpå huden, hvor det beskytter ved at reflektere solens stråler. Ønsker du øjeblikkelig beskyttelse af huden (og undgå de kemiske filtres ”ventetid”), er mineral makeup den perfekte løsning, da mineraler som f.eks. titandioxid og zinkoxid virker som fysiske solfiltre. Disse ”fysiske blokkere” blokerer bogstaveligt talt for UV strålerne ved at fungere som små spejle på huden, som reflekterer og bryder lyset.

Jane Iredale mineralpudder er effektive fysiske ”blokkere” spækket med mineralerne titandioxid og zinkoxid. Det er disse ingredienser, der effektivt bryder og spreder solens stråler. Det tager kun nogle få sekunder at påføre dem, og de giver ikke blot optimal beskyttelse til din hud mod solens skadelige stråler, men lægger sig også flot på huden og giver en fejlfri dækning. Jane Iredales mineralpudder findes i både en løs og en fast udgave, som begge er blevet testet for SPF. Den løse mineralpudder Amazing Base opnåede i testen en SPF 20, mens den fast pudder PurePressed Base havde en SPF 17. Begge mineralpuddere fik definitionen ”meget vandafvisende”.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?