Introduktion til Jane Iredale

Jane Iredale - Hudpleje med farve

Jane Iredales mineral make-up er en kombination af passion og behov. Jane Iredales livslange passion har været at løse problemet med et missing link i make-up industrien: produkter som både bidrager til hudens sundhed og til hudens skønhed. Da hun begyndte, var det med at vurdere et marked, hvor brug af produkter, som indeholder kræftfremkaldende ingredienser, var helt almindelig. Eftersom huden absorberer ca. 60% af det, den påføres, var Jane Iredale bekymret for den virkning som markedets traditionelle make-up havde på ansigtets generelle sundhed.

Hun opdagede, at ”helt naturligt” er et vidt begreb. Nogle gange betyder det mere for prisen end for kvaliteten. Det løser ikke altid problemerne for sart hud. Så hun gik i tænkeboksen. Målet? At udvikle en make-up linie, der hjælper med at bevare huden sund!


Kvinders make-up- og hudplejebehov

Det stod klart, at kvinder oplever mange hudproblemer fra tørhed, overproduktion af talg til allergier eller acne og rosacea i fuldt udbrud - for ikke at nævne overfølsomhed efter forskellige behandlinger. Behovet var en make-up, som giver huden et fejlfrit udseende uden at virke ”tung”; en make-up, der yder beskyttelse mod solen, men uden at indeholde irriterende stoffer. Den skulle også være oliefri, ikke tilstoppe porerne og faktisk styrke hudens sundhed.

Hun fandt hurtigt ud af, at top 3 over de make-up ingredienser, der forårsager allergier, er: parfume, kemiske konserverings-midler og kemiske farvestoffer. Derfor var det yderst vigtigt at udvikle produkter uden disse ingredienser. Iredale ønskede også at udelukke ”fyldstoffer”, så brugeren får den fordelagtige dækkeevne og lethed som kun rene pigmenter giver.


Make-up der er sund for huden

6 år senere skabte kombinationen af passion og behov den første make-up serie, der er sund for huden - og som kan bruges af selv den sarteste hudtype, da Jane Iredale lancerede sin første mikroniserede mineralpudder under navnet Jane Iredale Cosmetics i 1994 på en konference for plastikkirurger i Seattle. Lægerne var de første, der så potentialet for en make-up serie, som dækker skavanker uden at irritere huden, og som absolut ikke ligner camouflage men i stedet er let og naturlig.

Denne serie afspejler ikke kun make-up artisternes foretrukne farver og traditionelle formler. Den er et sandt gennembrud indenfor make-up teknologien.


Plastikkirugernes favorit

Jane Iredales mineral make-up ligger langt fra detailserierne og ses i stedet hos læger, kosmetologer og spacentre... steder hvor effektivitet og ydeevne er altafgørende. Faktisk var plastikkirurger de første, som brugte make-up serien, fordi de havde tillid til seriens effekt på behandlet hud. De var imponerede over seriens evne til at dække stort set alle uregelmæssigheder og elskede den bredspektrede sol-beskyttelse, der opnås uden kemisk filter.

Jane Iredale udtaler selv: ”Din make-up kan med min serie blive lige så enkel eller kompliceret som du ønsker. Brug baserne alene for at få en fejlfri overflade, bland baserne, brug blusher på øjnene, læbestift på kinderne og øjenskygge i håret. Serien bruges til film, sæbeoperaer, fotosessions, på klinikker og spacentre og den anbefales af de mest anerkendte plastikkirurger og hudlæger i hele verden.”
Fanskaren omfatter i dag en lang række mennesker, som tænker på deres huds sundhed og samtidig ønsker en make-up med en enestående effekt.
Jane Iredale er hvad make-up bør være. Det forskønner huden og får den til at forekomme yngre, det styrker hudens generelle sundhed og det giver en meningsfuld beskyttelse.

Det er ganske enkelt hudpleje med farve!

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.