Exurin - 75 ml.

1
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Exurin
Varenummer: 20451
Exurin, fjerner uønsket lugt - 75 ml.

Til de mange, der i det stille kæmper mod urinlugten fra urin- eller efterdryp, er Exurin den helt rette løsning, både for mænd og kvinder.

Exurin er et dobbeltvirkende antiseptisk præparat, der hindre at urinstof og bakterier udvikler sig til uønsket lugt. Desuden absorberer Exurin allerede opstået lugt fra urin, sved og lignede. Det kan derfor anvendes både før og efter små uheld. Produktet indeholder de to aktivstoffer klorhexidin og zinkolie, der virker henholdvis bakteriedræbende og absorberende. Det indeholder også vand og alkohol, samt hjælpestoffer der virker desinficerende og pH-regulerende.

Fordele ved Exurin:
  • Duft neutral
  • indeholder ikke parfume
  • ingen konserveringsmidler
  • ingen parabener
  • ingen allergifremkaldende stoffer  
En flaske indeholder 75 ml., som svarer til ca. 3 måneders forbrug ved daglig brug.

Anvendelse:
Exurin anvendes bedst om morgenen, med 3-5 pust på indersiden af undertøjet, hvor lugt opstår , samt efter behov, afhængigt af problemets omfang. Efter kort tid vil alkoholen afdunste, og aktivstofferne blive absorberet i tekstilfibrene. Her er aktiveres de ved kontakt med urin, sved eller eventuel udflåd, samt de lugtmolekyler der udvikles herfra.
Varedeklaration:
Exurin består af de to aktivstoffer klorhexidin og zinkolie, der virker henholdsvis bakteriedræbende og absorberende. Desuden indeholder Exurin vand og alkohol, samt hjælpestoffer der virker desinficerende og pH-regulerende.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Exurin
Varenummer: 20451

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.