Indy Beauty

Indy Beauty står for Independent Beauty. I sortimentet finder du lækre hudpleje-, kropspleje-, hårpleje- og skønhedsprodukter til meget overkommelige priser, der er egnet til helt almindelige mennesker, og hjælper dig med at elske dit indre såvel som dit ydre. 

Læs mere om Indy Beauty | Udforsk sortimentet | Høj kvalitet til lave priser | 100% vegansk produktudvalg

20 Produkt(er)

Indy Beauty - elsk dit indre og dit ydre

Indy Beauty er en forkortelse af Independent Beauty, fordi brandets fokus hele tiden har været, at deres produkter skal hjælpe dig med at elske dig selv ved at passe godt på din hud, din krop og dit hår. Fra Indy Beauty finder du lækre hudpleje-, kropspleje- og hårplejeprodukter samt makeup til meget fornuftige priser, der kan bruges af absolut alle. 

Love Your Face, Love Your Body & Love Your Hair - pleje til ethvert behov

Indy Beauty har et bredt sortiment af produkter, som alle har råd til, så du med sikkerhed kan finde mindst ét, der passer perfekt til dine behov. Udforsk serierne lige her og sammensæt din daglige hudplejerutine med dine favoritter. 

Love Your Face: Skønne hudpleje- og makeupprodukter, der plejer dit ydre, så du kan føle dig godt tilpas indeni. Her finder du både makeup, cremer, serummer, olier, tonere og meget andet. Prøv for eksempel Indy Beauty Lip Shine, bestselleren 3 in 1 Exfoliating Facial Mask, eller den populære Cleansing Mousse. 

Love Your Body: Plejeprodukter til kroppen, som kan bruges i- og efter badet for at opnå en silkeblød, velnæret og velduftende hud, samt hjælpe dig med at føle dig hjemme i din egen krop. Prøv for eksempel Radiance Renewal Body Scrub, Aluminum-Free 24h Fresh Deodorant eller Intense Hand Cream Coconut. 

Love Your Hair: Lækre produkter, som vasker og plejer uden at slide på hverken hår eller hovedbund, så du kan bevare et smukt og velduftende hår samt øge din selvtillid. Produkterne er egnet til alle hårtyper - også farvebehandlet hår. Prøv for eksempel Indy Beauty Care & Protect shampoo- og balsam eller Silver-duoen til blond hår. 

Plejeprodukter i høj kvalitet, der ikke koster alverden

I deres skønne produkter anvender Indy Beauty masser af naturlige ingredienser og hudvenlige aktiver, som hjælper dig med at få en sund og smuk hud. Produkternes indhold er tilpasset bestemte hudtyper, og i sortimentet finder du både produkter til normal, tør, fedtet, uren og sensitiv hud. Størstedelen af produkterne er tilsat ekstrakter fra hvide pæoner samt vandliljer, der hjælper med at holde huden i balance, og giver antioxidant beskyttelse mod dagens stress og forurening. Desuden er mange beriget med en mild duft, der giver en forfriskende følelse under brug. Udvalgte produkter er dog parfumefri, så også du med følsom hud kan få glæde af dem. 

Produkterne både sammensættes og produceres lokalt i Sverige - dog med undtagelse af makeuppen, der i stedet fremstilles i Italien. På den måde kan være sikker på, at dine plejeprodukter laves under gode forhold, og du kan bruge dem med god samvittighed. Prislejet er desuden meget fornuftigt, da Indy Beauty synes, at alle bør have råd til plejeprodukter i en ordentlig kvalitet. 

100% vegansk - certificeret af dyrenes rettigheder

I og med at produkterne fremstilles lokalt, forurener transporten fra producent til forhandler ikke nær så meget, som hvis produktionen lå langt væk fra Skandinavien, hvilket gør brandet mere miljøvenligt. Indy Beauty vægter klimaet og naturen rigtig højt, og derfor er hele sortimentet 100% vegansk. Faktisk er mærket et af de eneste beauty brands på markedet, som er blevet certificeret af Dyrenes Rettigheder. Hele sortimentet er dermed helt fri for animalske ingredienser og er heller ikke testet på dyr. I hudplejeprodukterne benyttes i stedet planteolier og blomsterekstrakter, mens der i hårprodukterne bruges vegansk keratin. Formlerne er desuden indeholdt i genanvendelig plastik, og hårprodukternes emballage er lavet af 50-100% genbrugsplast. 


Pas på dig selv med god samvittighed - køb Indy Beauty billigt med hurtig levering hos Med24.dk

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.