Ingredienser: 500 g wokstrimler af oksekød 2 løg 2 fed hvidløg 2 røde chili 2 spsk frisk ingefær 1 stængel citrongræs 300 g gulerødder 4 forårsløg 5 spsk olie 350 g nudler 2½ dl kejtap manis
Tilberedningstid ca. 35 min.
1. Kødet svitses i en wok eller på en hed pande i 1 spsk olie. Det skal kun lige have farve, tages derefter af og dækkes til. 2. Løg, chili og hvidløg hakkes fint. Citrongræs og forårsløg skæres fint og ingefæren rives. Gulerødderne skrælles og skæres i stave. 3. Hvidløg, løg, citrongræs og chili svitses i 1 spsk. olie. Kom mindre chili i, hvis du ikke ønsker en stærk ret. Gulerødder tilsættes sammen med ingefær og steger i ca. 10 minutter. De snittede forårsløg steger med i de sidste 3 minutter. Kødet blandes i til sidst. 4. Nudlerne koges i rigeligt vand et par minutter, vandet hældes fra og nudlerne svitses derefter i 3 spsk. olie på en ny pande. Ketjap manis vendes til sidst sammen med de stegte nudler.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 3159KJ (752 Kcal)
Energy (KJ)
Energy (kcal)
Energi (%))
Protein
790
188
25
Kulhydrat
1453
346
46
Fedt
916
218
29
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 18 kunders bedømmelse
Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.