Indonesisk oksekød med nudler

Indonesisk oksekød med nudler

Opskrifter -> Det orientalske køkken -> Indonesisk oksekød med nudler
 
Til 4 personer
Indonesisk oksekød - med nudlerIngredienser:
500 g wokstrimler af oksekød
2 løg 
2 fed hvidløg
2 røde chili
2 spsk frisk ingefær
1 stængel citrongræs
300 g gulerødder
4 forårsløg
5 spsk olie 
350 g nudler
2½ dl kejtap manis
Tilberedningstid ca. 35 min. 

1. Kødet svitses i en wok eller på en hed pande i 1 spsk olie. Det skal kun lige have farve, tages derefter af og dækkes til.
2. Løg, chili og hvidløg hakkes fint. Citrongræs og forårsløg skæres fint og ingefæren rives. Gulerødderne skrælles og skæres i stave.
3. Hvidløg, løg, citrongræs og chili svitses i 1 spsk. olie. Kom mindre chili i, hvis du ikke ønsker en stærk ret. Gulerødder tilsættes sammen med ingefær og steger i ca. 10 minutter. De snittede forårsløg steger med i de sidste 3 minutter. Kødet blandes i til sidst.
4. Nudlerne koges i rigeligt vand et par minutter, vandet hældes fra og nudlerne svitses derefter i 3 spsk. olie på en ny pande. Ketjap manis vendes til sidst sammen med de stegte nudler.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 3159KJ (752 Kcal)
  Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%))
Protein 790 188 25
Kulhydrat 1453 346 46
Fedt 916 218 29
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 18 kunders bedømmelse
 

 


 

 

Fri fragt over 499 kr.

Med GLS/DAO PakkeShop

14 dages returret

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.