Luk

Medlemsbonus

Du anvender din bonus på siden "ordreoversigt", som kommer lige før betalingssiden. Totalbeløbet for din ordre vil straks blive opdateret. Se nedenstående udsnit af siden. 

Se nedenstående eksempel


Gå til kurven
Medlemsklubben Få gratis vareprøver og 5% bonus
Nordens største udvalg til et sundt liv

Fodpleje

Du er her: Forside > Hygiejneartikler
Hos Med24 tilbyder vi dig billige højkvalitets tåspredere og filtringe fra de populære mærker fra Scholl og Skinocare. Mange af os danskere går og døjer med overlagte, indaddrejede og skæve tær, hvilket kan skabe irritationer. Tryk og friktion mellem tæerne kan ofte føre til vabler eller det, som er værre. Med tåspredere fra Med24, som er bløde ergonomiske og elastiske, slipper du for irritation mellem tæerne og slipper for at være gangbesværet.
Der er ikke nogen produkter i denne kategori.

Derudover tilbyder vi også filtringe, som giver hurtig lindring af især ligtorne. Ligtorne er meget hård hud indenunder det yderste stykke hud, som kan være svært at få bugt med. Når man går på det føles det som at gå på en ært, hvilket bliver meget ubehageligt i længden. Med runde filtringe fra Med24 aflaster du disse ligtorne og få nemmere ved at gå uden irritation. De kan med fordel også anvendes til tryksår eller andre beskadigede områder. Både vores filtringe og tåspredere er også meget anvendelige i forbindelse med svamp, da de skaber luft mellem tæerne. Dermed opnår fodsvampen ikke det fugtige og varme miljø, som den trives så godt i. Ønsker du at komme dine fodproblemer til livs, er du kommet til det rette sted!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Vind et gavekort til Med24.dk på 500 kr.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i
konkurrencen om et gavekort på 500 kr.