Hydrophil

8 Produkt(er)

Hydrophil tandbørster

Ønsker du at bidrage til en miljørigtig verden samtidig med, at din mund og tandpleje holdes i orden? Så har det tyske brand Hydrophil din helt unikke og veludviklede løsning.

Med Hydrophil får du nemlig miljøvenlige tandbørster, der er: 

  • 100% veganske
  • Vandafvisende
  • Bæredygtige
  • Økologiske
  • Plantebaserede
  • Bionedbrydelige

Tandbørsterne er alle innovative løsninger, der er sunde for både dig og miljøet. Mens børstehårene er fremstillede af fornyede råmaterialer, er skaftet på enhver bæredygtig tandbørste en bionedbrydelig løsning af bambus.

Med Hydrophil kan du derfor med små skridt gøre en verden til forskel. Det sker blandt andet også som følge af, at verdens plastikforbrug minimeres allerede fra det sekund, du vælger at tage familien under armen og lade hænderne gribe om de fantastiske tandbørster fra Hydrophil.  


Hydrophil tandbørster til hele familien

En Hydrophil tandbørste er fremstillet af certificeret Moso bambus, der er en hurtigt voksende, bæredygtig og samtidig ressourcebesparende plante. Det fine og naturlige design fås i forskellige farver, der gør det nemt for hele familien at genkende sin egen tandbørste i tandkruset.

Hydrophil Bambus Tandbørste til børn findes både i blå og rød, så enhver pige og dreng kan glæde sig over den karakteristiske farve. På disse er skaftet gjort kortere, mens børstehovedet er mindre og børstehårene ekstra bløde, da børnenes mund er særligt følsom.

Derudover findes den sædvanlige skånsomme men effektive tandbørste til voksne i både neutral, blå, grøn og rød. 

Skånsomme og ultra hygiejniske
Alle tandbørsterne er skånsomme mod tænder, gummer og tandkød. Samtidig sikrer det bæredygtige bambus dig en grundig rensning af alle dele af munden, og de velarbejdede børstehår gør, at dine tænder forbliver rene og så vidt mulig hvide.   

Som ekstra bonus er bambus i stand til at modstå og forebygge bakterier, hvilket gør Hydprohil tandbørsterne hygiejnisk korrekte.

Hvor ofte bør tandbørsten skiftes ud? 
Det anbefales, at du skifter tandbørsten ud cirka hver tredje måned, eller når børstehårene begynder at stritte. 


Hydrophil Tandbørsteetui

Når du er på farten og skal transportere din tandbørste, kan du med store fordel droppe plasticposen eller plastiketuiet for Hydrophil tandbørsteetui, der også er udviklet i bambus.

Den organiske bambus og ventilationshullerne gør, at din Hydrophil tandbørste kan ånde som den behøver. Etuiet er ligeledes med til at holde snavs, bakterier og partikler væk fra din tandbørste, så den altid er klar og sikker til brug.  


Køb Hydrophil hos Med24.dk

Hos Med24.dk sikrer vi dig muligheden for at vælge hensynsfulde, sunde og miljøbevidste produkter af højeste kvalitet. Hydrophil er hertil det helt rigtige valg, når du på én og samme tid ønsker at tage vare om dine tænder, mund og miljøet.

Du kan finde din foretrukne Hydrophil tandbørste, det tilhørende etui og tandkrus hos os.  

Gå til top

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.