Hvorfor virker LadyBalance? Få svaret her

En kvindes skede er en del af kroppen, som naturligt er beboet af gode mikroorganismer. Mælkesyrebakterier danner syre og andre stoffer, som holder lugtdannende Gardnerella vaginalis, svamp og andre skadevoldere på afstand. Med undtagelse af egentlige  kønssygdomme, er de ansvarlige mikroorganismer altid til stede – sundhed er kun et spørgsmål om, at de gode mikroorganismer skal dominere. De gode er mælkesyrebakterier.

Nogle kvinder kan ikke opretholde den naturlige gode balance. Overgangsalder, spiral, sukkerholdig kost, graviditet og p-piller er faktorer, som kan ændre balancen. Derimod er balance (og ubehagelig lugt) ikke et spørgsmål om personlig hygiejne.

LadyBalance er det eneste produkt, som virker ved at fremme kvindens egne gode mikroorganismer. Når LadyBalance tabletten er væk, har kvindens egne mælkesyrebakterier fået et forspring. Erfaringen er, at ved vedvarende brug kan de fleste kvinder nøjes med at bruge få tabletter pr. måned – i gennemsnit holder 30 tabletter i 3 måneder.

Sex-og Samlivsrådgivningen har gennemført en afprøvning af LadyBalance med meget positivt resultat: ” De kvinder, der oplevede at have lugtgener efter sex og døjede med ildelugtende udflåd opnåede rigtig gode resultater, ved at bruge produktet LadyBalance!
De kvinder der ind imellem oplevede tørhed i skeden, kunne mærke en stor forskel, efter brugen af LadyBalance.
Kvinderne der oplevede kløe og/eller svien i skeden fik hurtigt genskabt deres naturlige balance i skeden, hvorfor kløe og/eller svien forsvandt!”

LadyBalance blev opfundet af Inge Dorthe Hansen, som på egen krop følte manglerne i de hidtil anvendte midler. Det var nødvendigt at bringe produktet på markedet, fordi det afhjælper et problem, som reducerer livskvaliteten for mange kvinder.
Inge Dorthe's baggrund for at finde løsningen i form af LadyBalance:
- en baggrund som mejeri-ingeniør med særlig ekspertise i mikrobiologi og mælkesyrebakterier
- mangeårigt forskningsarbejde i styring af mikrobiologien i ikke-sterile systemer.
 
- Kombinationen af -
  - et vedvarende hårdt angreb af udflåd med fiskeagtig lugt (bakteriel vaginose)
  - lægen foreskrev partnerbehandling – i modsætning til den officielle behandlingsvejledning.  
  - partner havde ved professionelt arbejde erfaret bivirkningerne ved den tilbudte behandling, og derfor nægtede at underkaste sig behandlingen - førte til den konklusion, at de tilbudte løsninger ikke virker - Inge Dorthe var nødt til selv at finde en løsning - LadyBalance.

Erfaringen – at man ikke kan ændre mikrobiologien ved at fjerne eller tilføre mikroorganismer, man er nødt til at ændre miljø- og vækstforholdene – stammede fra andre mikrobiologiske områder, men viste sig hurtigt virksomt. En effektiv metode ved  at tilføre det foretrukne næringsmiddel for de gode mikroorganismer, var det eneste nødvendige for at løse lugtproblemerne. Efterfølgende har det vist sig at, de fleste problemer relateret til svamp og tørhed også kunne afhjælpes med LadyBalance, fordi det kan sikre den sunde mikroflora i skeden.

Se alle produkterne fra LadyBalance.

 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.