Hvilken Imedeen skal jeg vælge?

Hvilken Imedeen skal jeg vælge?

Her får du en guide til Imedeen. Imedeen er et kosttilskud som arbejder indefra for at få din hud til at se yngre ud. Produkterne og indholdet er tilpasset de forskellige stadier din hud går igennem. For at imødekomme netop din huds behov skal du vælge Imedeen tabletterne ud fra din alder. Nedenfor guider vi dig gennem hvilket Imedeen produkt, du skal vælge i forhold til din alder. Du finder en oversigt over alle Imedeen produkter her.


Du skal vælge Imedeen Derma One, hvis du er mellem 25 år og 39 år

Imedeen Derma One kan købes billigt hos Med24

Imedeen Derma One bekæmper begyndende ældningstegn ved bl.a. at fremhæve hudens glød og optimere fugtbalancen. Produktet indeholder et særligt Marine Complex. Ydermere er der vitamin C og Zink, der hjælper med til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, bidrager til normal dannelse af kollagen og til at bevare en normal hud.

Du kan læse mere om Imedeen Derma One Her.

Du skal vælge Imedeen Time Perfection, hvis du er mellem 40 år og 49 år

Imedeen Time Perfection

Imedeen Time Perfection er valget til dig der er i fyrrerne, hvor fine linjer og rynker begynder at blive mere synlige. Time Perfection arbejder i hudens dybe lag, hvor almindelige anti-age cremer ikke når ned. Produktet indeholder LycoPhence, som er et patenteret forsvarssystem, der indeholder lycopen, vindruekerneekstrakt, vitamin C og Zink. 

Du kan læse mere om Imedeen Time Perfection Her.

Du skal vælge Imedeen Prime Renewal, hvis du er 50 år eller derover

Imedeen Prime Renewal

Imedeen Prime Renewal er udviklet specielt til at imødegå hudens særlige behov omkring overgangsalderen. Her mister huden typisk fugt og der begynder at komme rynker og alderspletter. Imedeen Prime Renewal bidrager til dannelsen af kollagen, mindsker synligheden af rynker og forbedrer hudens kvalitet og fugtbalance. 

Du kan læse mere om Imedeen Prime Renewal Her.Har din hud samme alder som din dåbsattest?

Hvis du vurderer at din hud relativt er enten yngre eller ældre end din alder, bør du vælge ud fra hvordan netop din hud er. Ud over alder er faktorer som stress, sol/UV-lys og madvaner også medvirkende til hvordan huden påvirkes og ældes. Så hvilket imedeen produkt der er det rigtige for dig skal du afgøre ud fra hvordan du vurderer netop din hud.

Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.