Hvad er Argan olie?Om arganolie:

Argan olie, også kaldet Marokkos Guld, er baseret på argan nødden. Træerne, hvor argannødden vokser, befinder sig i den marokkanske ørken især i den sydvestlige del af Marakko. Argantræet kan blive 2-300 år gammel. Træet er desuden fredet og må ikke fældes eller benyttes af befolkningen.

Arganolie til håret:

Arganolie kan bruges til mage forskellige ting, b.la. til håret. Arganolien er ideel som hårkur eller til spidserne af håret som leave-in kur. Argan har en opbyggende effekt og afbalancerer samtidig håret. Olien styker håret og efterlader håret med en sund shine. Se nogle af vores olier til håret her.

Arganolie til kroppen:

Arganolie er også rigtig god til kroppen. Den er specielt velegnet som supplement til en bodylotion. Den vil være lidt længere om at trænge ind, men den vil til gengæld booste din hud med mere fugt.

Arganolien vil give en opstrammende effekt på huden på grund af a-vitaminen som naturligt findes i argannødden. Vitamin A er en af de eneste vitaminer hvor der er en dokumenteret antiage effekt.
Olien vil også virke beskyttende på huden.

Arganolie til ansigtet:

Arganolie er ferfekt som ansigtsrens og som fugtgiver til ansigtet. Arganolien vil efterlade din hud med det nødvendige naturlige fedt/olie som huden producerer.

Ligesom A-vitamin har en opstrammende effekt indeholder olien også E-vitamin der fungere som en rigtig god antioxidant. Det vil sige at olien beskytter huden både for indre påvirkning, altså affaldsstoffer og lignende, men også mod ydre påvirkning. Dette kunne være tobaksrøg, forurening osv.


Arganolie til madlavning:

Mange er ikke klar over at arganolie er lige så god til madlavning, som den er til kroppen.
Når man bruger argannødden til et skønhedsprodukt er det en frisk argannød man bruger. HVis det derimod er  madlavning, vælger man at riste nødden let inden man presser olien fra nødden. Dette gør man for at fjerne den bitre smag en argannød godt kan have.

Arganolie bruger man blandt andet til couscous, salater, oven på diverse mad eller som dip til brød. Arganolie har en rundt nøddesmag der går godt til de fleste retter. Se et eksempel her.

Ren arganolie er selvkonserverende, derfor behøver man ikke kemisk konservering i en ren arganolie.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?