Biosa vaskenødder - 1 kg

Biosa vaskenødder - 1 kg
Biosa vaskenødder - 1 kg
Biosa vaskenødder - 1 kg
Se alle produkter fra Biosa
Varenummer: 8196

Vaskenødder fra Biosa i økonomisk 1 kilo-pose, som giver dig rigeligt til mange tøjvaske

Vaskenødder - eller sæbebær, som de også kaldes - er skaller fra bærrene på træet, Sapindus mukorrosi. Disse skaller indeholder det naturlige sæbestof, saponin, som besidder samme vaskeegenskaber som almindelig sæbe. Denne variant fra Biosa er ideel som naturligt, allergivenligt og vegansk alternativ til vaske- og rengøringsmiddel.

Anvendelse

Tøjvask
Skallerne fra 5 vaskenødder lægges i den lille, medfølgende bomuldspose, som lægges direkte i vasketromlen sammen med vasketøjet. De samme nøddeskaller kan gemmes og anvendes op til 5 gange afhængigt af vasketemperatur. Ved vaske over 60 °C kan skallerne anvendes 1-2 gange. En god tommelfingerregel er at udskifte skallerne, når de er falmet i farven og er blevet bløde.

Ønskes duft, kan du for eksempel dryppe et par dråber æterisk olie direkte på den lille bomuldspose inden vask. Sæbebærrene kan med fordel komposteres efter brug.

Rengøring med vaskenødde-afkog
Skallerne fra 5 vaskenødder koges i en liter vand. Lad trække i 5 minutter og kom afkoget i en flaske. Dette kan for eksempel anvendes til opvask, let rengøring af overflader og lignende, rengøring af møbler, gulvvask og bilvask. Ligeledes kan afkoget sprøjtes på planter for at bekæmpe skadedyr (som bladlus) uden planten eller miljøet belastes.


Indhold: 1 kg.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?