Aptus Bucadog tandpasta - 70g

Aptus Bucadog tandpasta - 70g
81,00 -5%
Vejl. pris 84,95
(2) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Aptus
Varenummer: 9033
Vi beklager produktet er udsolgt. Du kan overveje disse produkter:

Produktbeskrivelse

Anmeldelser

Aptus Bucadog tandpasta - 70g

Hvis din hund eller kat lugter dårligt ud af munden, kan det have flere årsager, f. eks. infektioner i svælget eller mave-tarmproblemer. Det mest sandsynlige er dog, at det skyldes plakdannelse eller tandsten. Plak er en hinde af bakterier og organisk materiale, som sætter sig på tandhalsene og tandkødet. Hvis denne hinde ikke fjernes, vokser den til decideret tandsten, som er årsagen til mange forskellige tand- og mundhulelidelser. Aptus Bucadog- og Bucacatprodukterne hjælper til at bevare din hunds eller kats balance i munden ved at tilføre enzymer, der forebygger belægninger (plak) på tænderne.

Varedeklaration
Pastaen indeholder Bioenzymer (amylase, glucoamylase, glucose-oxydase, lactoferrin, lactoperoxidase og lysozymer) og mildt slibemiddel, ikke-ioniserende overfladeaktivt stof og smagsstof.

Andre kunder har også købt

Anmeldelser

Af Benjamin Sørensen - 16-09-2017
Godt supplement til tandbørstning, men kan ikke erstatte tandbørstningen! Hvis din hund ikke kan lide at få børstet tænder med en regulær tandbørste så anskaf en mikrofibre tandrenser fra Lintbells istedet og kom lidt Bucadog på - det virker!
Af Pernille Thisted - 10-04-2016
Virkelig god tandpasta til hunde - den gør en synlig forskel. Kan varmt anbefales. Hvis hunden ikke er så god til det med tandbørster, så kan man også lægge lidt Bucadog oppe ved tandkødet, og så fordeler det sig selv - dette gør også en forskel og er bedre end ingen tandpleje.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.