Maistic Komposterbare hundeposer - 25 stk

Maistic Komposterbare hundeposer - 25 stk
13,95
Se alle produkter fra Maistic Bio Group
Varenummer: 34129
Ofte købt sammen
Maistic Komposterbare hundeposer - 25 stk
Maistic Komposterbare fryseposer 4 L - 20 stk
Trixie Hømhøm poser - bionedbrydelig - 4 ruller
Pris i alt
29,95

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Komposterbare hundeposer med hank 25 stk.

Alle hundeposer skal i skraldespanden. Men uheld kan ske. Derfor bør hundeposer og andre produkter, der kun bruges i naturen, ikke være af plastic. Det er omdrejningspunktet i kampagnesamarbejdet mellem Maistic og Dansk Kennel Klub, der nu sammen lancerer komposterbare hundeposer for at gøre opmærksom på plastproblematikken. Maistic hundeposer er certificeret komposterbare og indeholder ikke alm. plastik. Poserne bærer certificeringen OK Compost HOME og kan dermed nedbryde til vand, CO2 og biomasse i et naturligt miljø. Materialet er baseret på majs, der er GMO-fri og dyrket økologisk og pesticidfrit. Certificeringen indebærer strenge miljøkrav, hvorfor hundeposer såvel som de øvrige poser i Maistic-serien er produceret uden brug af bl.a. phtalater og bisphenoler.

Størrelse 13 x 36 cm. Tykkelse 15 my. Poserne har hanke og ekstra bredde i siderne. 25 poser pr. rulle. Farve: Mørkegrøn. Emballage i samme materiale som poserne.

Brugsanvisning og anvendelse:
Komposterbare hundeposer skal i skraldespanden. Selv om posen kan kompostere og ikke indeholder plastik, så pynter den ikke derude. Put aldrig fyldte hundeposer i hjemmekompost eller havekompost. Afføring kan indeholde parasitter m.m., der ikke er ønskelige i kompostgødning, ej heller nær legeområder, køkkenhave m.m.
Affaldshåndtering for komposterbare poser generelt: Bortskaffelse med brændbart restaffald. Nogle kommuner tillader komposterbare poser med organisk/grønt affald - spørg lokalt. HUSK - poser er ikke legetøj.

Oprindelsesland: Kina

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.