Helosan Original - 100 g

1
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Helosan
Varenummer: 29113

Helosan Original er en skånsom hudsalve, som giver akut lindring og pleje af irriteret og skadet hud.

Fedtstoffet i Helosan er paraffinolie. På grund af sit høje indhold af hud-identisk barriere fedtstof, er den særdeles velegnet til tør, sart og irriteret hud – røde barnenumser etc. Den er tillige velegnet til meget tør eller skællende hud. Helosan lægger sig som et midlertidigt "låg" på huden, så fordampningen nedsættes, og huden får tid til at hele og blive modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger.

I overhudens tynde fedtlag lever mikroorganismer, der bl.a. er med til at uskadeliggøre udefrakommende bakterier. Disse mikroorganismer trives bedst på hudens naturligt let sure overflade. Ved vask med almindelig sæbe fremkommer et basisk miljø, som ødelægger mikroorganismernes livsbetingelser for en periode. Helosan stimulerer og beskytter hudens egen bakterieflora og hjælper herigennem huden med at bekæmpe mindre infektioner.

Selv om Helosan er en salve, indeholder den også vand, hvilket gør, at den uden besvær kan påsmøres og let trænger ind i huden (Helosan kan vaskes af huden igen med vand samt en mild sæbe).

Helosans indhold af både vand og fedt gør den samtidig velegnet til anvendelse i frostvejr – til beskyttelse af små børns sarte kinder om vinteren eller til vintersportsfolk. Den beskytter hudens eget fedtlag mod frost og kulde, men jo lavere temperaturen er, jo mere reduceres hudens egen fedtproduktion. Huden skal derfor tilføres fedt. Er man ude i frostvejr, er det også vigtigt at undgå, at huden bliver våd. Huden skal kunne ånde – sveden skal kunne komme ud. Helosans specielle sammensætning af vand og fedtstof bevirker, at hudens ånde- og svedfunktion fungerer fuldt ud. Helosan kan anvendes over hele kroppen – er dog særdeles velegnet til den daglige pleje af særligt udsatte steder – hænder, fødder, albuer og knæ.

Fedtprocent i Helosan ligger mellem 50-60%.


Indhold: 100 g

Ingredienser:

Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Cetyl alkohol, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Stearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Eucalyptus globulus, Sodium Hydroxide

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Helosan
Varenummer: 29113

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.