Dr. Organic Argan Oil Pure Oil - 50 ml

1
Varenummer: 15279

100% ren økologisk Argan Olie fra Dr. Organic

Denne fantastiske olie er fremstillet udelukkende af økologisk afrikansk Argan - og kun det. 

Argan Olie kaldes også for Det Flydende Guld på grund af sit utroligt næringsrige indhold og enestående virkning for din hud og dit hår. Olien er nemlig fra naturens side propfyldt med essentielle fedtsyrer, herunder Omega 6- og 9, vitaminer, antioxidanter og polyphenoler. I forhold til vitaminer er den specielt rig på vitamin E, som har en antioxidant virkning for at beskytte cellerne fra frie radikaler og andet påvirkning, så din hud holdes sund og fin. 

Egenskaber

Olien fungerer særligt godt til både hår, hud og negle, idet den nærer og plejer i dybden på en enormt virksom måde. Den tilfører intensiv fugt og mættede fedtsyrer til din hud, hvilket hjælper med at holde huden i balance samt gøre den smidig, elastisk, sund og silkeblød. Den er især god til tør hud, kruset hår, sprukne læber samt ødelagte negle. Kun fantasien sætter grænser for, hvad denne olie kan gøre for dig. 

Anvendelse

Olien kan som nævnt anvendes på et væld af måder, alt efter din hud- og hårtype samt behov. 

Til håret:
- En passende mængde olie anvendes enten i fugtigt eller tørt hår, for at opnå pleje og genopbygning af ødelagt hår, udglatning af kruset hår eller beskyttelse af sart hår. Skylles enten ud af det våde hår, eller lades sidde i tørre spidser dagen ud. 

Til huden: 
- Masser olien ind i huden på krop, læber og hænder efter behov. Olien absorberes hurtigt i huden men kræver kun få dråber per behandling. Opvarm olien i hænderne inden brug, og masser den godt ind i huden. Pas på øjne og følsom hud. Virker fantastisk som fugtgiver i sammenhæng med andre fugtighedscremer. 

I badet: 
- For et nærende og blødgærende bad, kan du tilsætte 2-5ml olie til dit badekar, inden det fyldes med varm badevand. 

Indhold: 50 ml

Ingredienser

Argania spinosa (Argan) kernel oil.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Varenummer: 15279
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.