Weleda Sea Buckthorn Body Oil - 100 ml

1
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Sea Buckthorn
Varenummer: 10920

Weleda Sea Buckthorn Body Oil - rig på naturlige vitaminer, antioxidanter og essentielle fedtsyrer

Sea Buckthorn Body Oil er en kropsolie fra Weleda der vha. 100% naturlige ingredienser beskytter huden mod frie radikaler. Derfor er den ideel til kroppen, der er meget udsat med tørstig og ru hud.

Olien er super næringsrig med sit indhold af økologisk sesamolie, der er rig på naturlige vitaminer, antioxidanter og essentielle fedtsyrer og som nemt absorberes i huden. Oliens nøgleingrediens er dog havtorn, som vokser vildt i Danmark og er en busk med smukke orange bær, der går under betegnelsen "superfrugt" på grund af det meget høje indhold af antioxidanter og A- og E-vitaminer. Antioxidanterne hjælper huden med at beskytte sig mod frie radikaler, der ælder huden før tid og skader hudcellerne. Den meget nærende kropsolie gør huden tydeligt blød og smidig. Olien er tilsat æteriske olier der tilfører et friskt duftelement til produktet. 

Efter brug af olien vil din krop efterlades med en gylden udstråling og en silkeblød fornemmelse. Den kan også med fordel bruges som massageolie.

Egenskaber:

  • Blødgør og nærer huden
  • Stimulerer hudregeneration
  • Modvirker tør og ru hud
  • Indeholder 100% naturlige ingredienser
  • Dermatologisk testet
  • Dejlig naturlig duft

Anvendelse:

Sea Buckthorn Body Oil kan anvendes på alle hudtyper - også sart hud. 
Kropsolien anvendes efter behov og kan med fordel påføres ren og fugtig hud lige fra badet. Et par dråber af produktet påføres huden og masseres ind i området. 


Indhold:
100 ml

Ingredienser:

Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Citronellol, Benzylbenzoat, Benzyl Salicylate, Geraniol, Citral, Farnesol

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Sea Buckthorn
Varenummer: 10920
Natrue Certificering
Natrue Certificering

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.