Eucerin UreaRepair Håndcreme - 75 ml

1
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Eucerin
Varenummer: 26089

Eucerin UreaRepair Håndcreme er en reparerende og fugtighedsgivende creme til tør/meget tør hud på hænderne.

Eucerin UreaRepair Hand Creme indeholder en unik kombination af ingredienser, bestående af Urea, Carabamid og andre naturlige fugtgivende ingredienser, som hurtigt lindrer tør og irriteret hud. Håndcremen har også en lindrende virkning på håndeksem ved at tilføre hænderne intensiv fugt, der holder i lang tid. Vores hænder er et af kroppens mest udsatte steder, da de både udsættes for koldt vejr, vand, sæbe og andre kemikaler, hvilket kan medføre en lettere svækket hudbarrierefunktion, hvilket kan føre til tab af fugt. Derfor er det vigtigt at pleje dem, hvilket du kan gøre effektivt ved at bruge Eucerin UreaRepair Hand Cream.

Indholdet i Eucerin håndcreme er klinisk og dermatologisk bevist, at levere både øjeblikkelig lindring og intens, langvarig fugtgivelse til tørre, grove hænder, selv efter gentagen håndvask. Den styrker hudens naturlige barriere og gør huden elastisk i op til 48 timer.

Eucerin urearepair hand cream med urea er velegnet til alle typer tørre hænder, herunder Diabetes. Den kan også bruges til supplerende pleje.

Anvendelse:
Massér en lille mængde af cremen ind i huden indtil den er absorberet. Påfør efter behov.


Indhold: 75 ml

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Eucerin
Varenummer: 26089
Dermokosmetisk
Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.