Dr. Hauschka Hydrating Hand Cream - 50 ml

1
Se alle produkter fra Dr. Hauschka
Varenummer: 11193

Dr. Hauschka Håndcreme er en hurtigt absorberende håndcreme, som beskytter og fugter hænderne.

Dr. Hauschka Hydrating Hand Cream er en super lækker håndcreme, som forkæler og plejer dine hænder hver dag. De aktiverende egenskaber fra nilgud, næringsrige planteolier samt lægestokrose trænger hurtigt ind i huden og normaliserer fugtighedsbalancen, så selv overanstrengte og ru hænder bliver bløde og smidige igen.

Virksomme ingredienser:

  • Nilgud

Denne lækre håndcreme fra Dr. Hauschka indeholder bl.a. nilgud, som er en virksom lægeplante der stammer fra den sydafrikanske ø Madagascar. Nilgud er rig på en række forskellige plante syrer, men er også rig på flavonoiser, som er dybdevirkende antiinflammatoriske antioxidanter, og tannin der virker beroligende og også dæmper inflammationer.

  • Lægestokrose

Dr. Hauschkas Hydrating Håndcreme indeholder også lægestokrose som er en staude, som ligesom nilguden også indeholder flavonoider, der virker som dybdevirkende antiinflammatoriske antioxidanter.

Anvendelse:

Håndcremen kan bruges flere gange om dagen alt efter behov. Den absorberes hurtigt uden at efterlade en fedtet overflade. Den er også god til ru albuer. 


Indhold: 50 ml


Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Dr. Hauschka
Varenummer: 11193
Natrue Certificering Dermatologisk Testet EC
Natrue Certificering Dermatologisk Testet EC

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.