Dermakosmetisk pleje fra Avène med næringsrigt termal-kildevand

58 Produkt(er)

Dermakosmetisk hudpleje med naturligt termal-kildevand

Avène er et fransk brand, hvis brede produktsortiment indeholder utallige dermakosmetiske hudplejeprodukter, som primært er udviklet til sart og sensitiv hud.

Hvad der gør Avènes produkter helt specielle, er deres indhold af næringsrigt termalkildevand, fra Avènes helt egen kilde i Sydfrankrig. Avène-kilden strømmer i bjergenes undergrund i 50 år med 70.000 liter i timen, hvor det i denne tid langsomt optager naturlige mineraler som magnesium, calcium, silica og spormineraler, der medvirker til de unikke egenskaber, som Avène produkterne har. Vandet er helt naturligt sundhedsfremmende og er ikke kemisk forarbejdet på nogen måde - lidt af et mirakelmiddel, kan man sige.

De fantastiske fordele ved Avènes termalkildevand

Mens vandet strømmer i naturen, tilføres det masser af næring i form af mineraler og gavnlig mikroflora. Derfor har det følgende egenskaber: 

  • Inderholder ingen farve, smag eller andre kemiske og syntetiske stoffer
  • Har et mineralindhold på 206 ml/l og er rigt på sporstoffer
  • Har en neutral pH-værdi
  • Virker irritationsdæmpende og blødgørende på alle hudtyper

Et bredt sortiment

Mange har periodevis en sart og sensitiv hud, hvilket kan skyldes en lang række interne eller eksterne, fysiske eller kemiske påvirkninger. Her kan UV-stråling, forurening, forkert kost, lægemidler, utilpasset kosmetik og arvelige faktorer spille ind. Avènes basisprodukter er egnet til alle hudtyper og er generelt set meget skånsomme, men det fantastiske brand har udviklet flere produktserier, som er særligt udviklet og tilpasset specifikke hudtyper. 

I deres brede sortiment finder du produkter, som kan hjælpe dig med ældet og rynket hud, beskadiget og irriteret hud, ekstra tør hud, børneeksem og andet kløe, akne, rosacea og meget, meget andet. Du finder alt lige fra renseprodukter til solpleje. 

Se vores store produktudvalg af Avènes forskellige serier lige her: 
- Avène Anti-Redness
- Avène Cicalfate
- Avène Cleanance
- Avène Cold Cream
- Avène Hydrance
- Avène Sun Protection 

Produkter af den højeste kvalitet

Det er på Avène Dermatological Laboratory, at produkternes innovative formularer og effektive virkninger udvikles.

Igennem hele fremstillingsprocessen sikres og testes kvaliteten af Avènes termalkildevand og produkter, således at du kun får den aller bedste hudpleje. Når det bakteriologisk rene termalkildevand er tappet, pakkes det i sterile emballager, så indholdet ikke forstyrres på nogen måde. Når du anvender produktet, er det første gang i mange mange år, at vandet kommer i kontakt med luft. Kildevandet har et væld af gode egenskaber for især irriteret og følsom hud - dette er klinisk dokumenteret i mere end 150 forskellige studier! 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.