Øjencreme - find din favorit øjencreme

Hvornår skal man begynde at bruge øjencreme og hvad er øjencreme overhovedet godt for? Hudpleje kan være en jungle at navigere i, men det nu blevet lidt lettere. Læs alt om øjencreme og se det store udvalg her på siden! 

Hvorfor bruge øjencreme? | Målrettet øjenpleje | Anti-age | Naturlig øjencreme 

183 Produkt(er)

Hvorfor bruge øjencreme?

Et af de første steder, hvor alderstegn viser sig, er i øjenområdet. Fine linjer og begyndende rynker starter tidligt her. Selvom aldringen af huden er naturlig og almindelig, vil mange kvinder gerne holde den for døren i nogle år. Med en effektiv øjencreme kan den tynde hud omkring øjnene strammes op, hvorved rynker og poser mindskes. Hvilket produkt, der er den bedste øjencreme, er forskelligt fra person til person og afhænger af ens hudtype og "tilstand" omkring øjnene. 

Hvornår skal jeg begynde at bruge øjencreme?

Du er måske en af mange kvinder, der anser det som en falliterklæring at begynde på anti-age-produkter. Er jeg virkelig blevet så gammel, tænker du måske. Der er dog ingen grund til at føle dig for ung til anti-age og øjencreme. Faktisk får du langt mere ud af de aktive ingredienser og lækre cremer, hvis du starter fra cirka 25-års alderen, da du her kan begynde at udsætte og behandle de første, små alderstegn. 

Øjencreme, med eller uden anti-age egenskaber, kan du med fordel bruge hele livet. Det store udvalg af øjencreme sikrer dig, at du kan finde en til netop dine problemer med øjenområdet. Nogle vil gerne have en øjencreme, der kan lysne de mørke rander under øjnene. Andre leder efter en øjencreme mod poser og hævelser i øjenområdet. Nogle tredje kan have tørre øjenomgivelser, og skal derfor finde en fugtgivende øjencreme.  


Målrettet øjencreme med aktive ingredienser

Selvom en øjencreme med fugt og plejende ingredienser kan virke ganske fint, kan du opnå mere synlige resultater, hvis du vælger en øjencreme målrettet dine problemer i øjenomgivelserne. 

Anti-age øjencreme

Som tidligere beskrevet er anti-age øjencremer også for personer i 20’erne. Udbyttet af en god øjencreme med aktive ingredienser kan blive højere, hvis du starter tidligere og dermed arbejder på at udsætte alderstegn. De bedste anti-age øjencremer virker opstrammende og hjælper med at reducere rynker og fine linjer. 

Den mest populære anti-age øjencreme hos Med24.dk er A-vitamin øjencreme fra Beauté Pacifique. Denne øjencreme styrker, fugter og regenerer huden i øjenområdet ved hjælp af aktive ingredienser som aqualane, aloe vera-pulver, hvedeaminosyrer og retinyl palmitate – en type A-vitamin.  

Franske Avène har med sin serie YsthéAL skabt en række produkter mod de tidlige alderstegn. Eye & Lip Contour Care er en anti-age creme til både øjne og læber. Øjencremen er uden parabener eller parfume og er fyldt med effektive ingredienser, som virker på hudens overflade og i de dybere lag. 

Øjencreme til poser under øjnene

Mange slås med poser under øjnene, som de føler, giver et træt og uoplagt udseende. Der kan være mange forskellige grunde til, at dine øjne er hævede og posede, men nogle af de mest udbredte er: 

  • Manglende søvn
  • For få vitaminer
  • Ensartet og usund kost
  • For lavt væskeindtag
  • Genetik
  • Rygning

Heldigvis er der hjælp at hente fra gode og effektive øjencremer. Øjencreme med vitamin A (også kaldet retinol), C og E kan have en positiv effekt på poser under øjnene. Retinol kan have en reparerende effekt på huden, mens vitamin C og E er antioxidanter. Du bør bruge øjencreme både morgen og aften som et led i din almindelige hudplejerutine. 

Prøv Puffy Eyes Gel fra Beauté Pacifique, der reducerer og forebygger trætte og hævede øjenomgivelser. Cremen er en af flere fantastiske hudplejeprodukter fra det populære brand, der også har skabt en række af effektive anti-age produkter. Den særlige gel er velegnet til om morgenen, hvor dine øjne har tendens til at være hævede. Du opnår nemt et friskere look med denne fantastiske øjencreme. 

Vichy Liftactive Supreme Eyes er også en populær øjencreme, der har en opstrammende effekt på rynker, slappe øjenlåg, mørke rander og poser under øjnene. Indholdet af koffein virker stimulerende på blodcirkulationen, mens eskin modvirker posede øjne.  

Du kan også midlertidig få hævelsen til at falde ned med remedier fra køkkenet. De berømte agurkeskiver, som du måske forbinder med spa-scener fra film, har en kølende og beroligende effekt på øjenomgivelserne. Effekten er kortvarig, men det er behageligt at køle øjnene ned og du formentlig føle dig mere frisk bagefter. Hudpleje handler også om velvære, afstresning og hvile, så du kan også sagtens køle dine øjne med agurkeskiver som en del af din egen rutine for afstresning efter en lang dag. 

Øjencreme mod mørke rander og misfarvninger

Har du problemer med mørke rander og misfarvninger under og omkring øjnene, vil du have gavn af mange ingredienser, der også modvirker poser under øjnene. Du kan altså roligt gå efter øjencreme med vitamin A, E og C på ingredienslisten. Når det gælder mørke rander har vitamin K desuden en styrkende effekt på blodbanerne. Skyldes dine mørke rander blodkar, kan vitamin K altså gøre en forskel. 

Ecooking Øjencreme indeholder både A- og E-vitamin og forbedrer desuden hudens struktur i øjenomgivelserne. Den veganske øjencreme giver glød, mindsker fine linjer og reducerer hævelse ved øjnene. Du kan få flere tips til forebyggelse og behandling af poser og rander under øjnene i vores artikel

Tørre øjne og øjenlåg

Har du problemer med tørhed, kløe og irritation i øjenområdet? Så er det vigtigt med en fugtgivende, plejende og beskyttende øjencreme. Eye Care Serum fra Astion Pharma er en særlig øjencreme/øjengel til sensitive og irriterede øjne, der er tørre. Fugt er nøgleordet og med den parfumefrie øjencreme kan du få smidig, sund og gennemfugtet hud.  

L300 har også udviklet deres bud på en øjencreme til tørre øjne og øjenlåg ved navn Intensive Moisture Eye Cream+. Denne øjencreme er til sart og tør hud, der har brug for at blive beroliget og beskyttet. Øjencremen er superfugtende og med ingredienser som E-vitamin, mælkesyre og karbamid. 


Naturlig øjencreme

Flere og flere bliver glade for naturlig hudpleje. Når det gælder øjencreme, kan du også inde et stort udvalg af naturlig øjenpleje. Her er finder du naturlig hudpleje af høj kvalitet fra bl.a. Dr. Organic, Weleda, Nuxe og Decléor.  

Vil du have en øjencreme uden parabener kan du f.eks. vælge Rønsbøl Eye Cream. Det danske brand har skabt en øjencreme, der virker opstrammende og giver dine trætte øjne fornyet liv. Udover at være uden parabener, indeholder den hverken parfume eller syntetiske farvestoffer. Du kan også prøve Mellisa Advanced Eye Cream, der både er økologisk med antioxidanter og antiinflammatoriske egenskaber. 


Øjencreme fra de bedste mærker hos Med24.dk

Det store sortiment af øjencreme hos Med24.dk rummer mange fantastiske mærker og produkter. Men de mange, gode hudplejeprodukter kan ikke give dig glød og elasticitet i øjenområdet alene. En sund og varieret kost, motion og masser af væske er det bedste udgangspunkt for din hudplejerutine. Du kan læse meget mere om hudpleje i den store guide til hudtyper. Du kan også finde øjencreme til mænd fra bl.a. Vichy, Nuxe og Dermalogica her

til toppen pil

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.