Eucerin Hyaluron-Filler

EUCERIN HYALURON-FILLER
15 Produkt(er)

Eucerin Hylauron filler - virker det? 

Eucerin Hylauron filler er en anti age produktserie til aldrende hud, som har en udfyldende effekt på rynker, og samtidig er god ved din hud. Alle produkterne er klinisk testede af dermatologer og hudlæger, og indeholder høj- og lav molekylær hyaluronsyre samt glycine saponin, som virker fremmende på hudens egen produktion af hylauronsyre.

Eucerin har udviklet Hyaluron filler day cream, som udfylder dybe rynker indefra. Eucerin Hyaluron filler dag creme kan med fordel bruges sammen med Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate, som er en anti-rynke serum for at opnå et godt resultat. Et andet populært produkt i serien er Eucerin Hyaluron-filler cc cream, som har anti-age effekt, udjævner din hud tone og beskytter samtidig mod solens stråler med SPF15. 

Selvom Eucerin Hyaluron filler er en produktserie baseret på klinisk dokumentation og kvalitet, er de samtidig billige i pris og som regel, under de tilbud du finder i butikkerne. 

Generelt om ældning i huden:
De første tegn på forandringer i huden sker allerede ved 25 års alderen. Det ses som fine linjer i huden omkring mund og øjne, som med tiden bliver til dybere rynker. Huden fornyer jævnligt sig selv, idet overhudens celler kontant dør og bliver udskiftet, men kvaliteten forringes med alderen. Man mener i dag at UV stråler, er den væsentligste årsag til hudens ældning. 

Se derfor også Eucerins Sun Protection serie lige her. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.