Luk

Medlemsbonus

Du anvender din bonus på siden "ordreoversigt", som kommer lige før betalingssiden. Totalbeløbet for din ordre vil straks blive opdateret. Se nedenstående udsnit af siden. 

Se nedenstående eksempel


Gå til kurven
Medlemsklubben Få gratis vareprøver og 5% bonus
Nordens største udvalg til et sundt liv

Narkotest - narkotikatest

Du er her: Forside > Hjemmetest > Narkotest

Vores Multi Urin Narkotest har en meget høj nøjagtighed (99%). Disse narkotikatest har samtidig en meget let testprocedure og er derfor velegnet både til forældre og private samt til hospitaler, institutioner, behandlingshjem, efterskoler, firmaer osv.

Med en narkotest / narkotikatest kan man nemt og simpelt undersøge for narkotiske stoffer i en persons urin. Hvorvidt en person testes positiv eller negativ kan ses inden for 5 minutter. Testen har en nøjagtighed på 99% og er CE godkendt. Se video om anvendelse af vores narkotest.

NB! Virksomheder og offentlige institutioner
Bestiller du narkotest til et firma eller en offentlige institution med et EAN nummer, så kan du kontakte vores kundeservice (info@med24.dk eller tlf 29807922) med din bestilling, såfremt du ønsker at betale pr. faktura. Alle priser er inklusiv moms!

Yderligere information om narkotest:
Narkotest - det bør du vide!SporingstiderKrydsreaktioner | Procedure - undgå manipulation

Filtrer: Mærker

WHPM Prima-test

Se video om vores narkotest

I DR programmet "100 dage uden stoffer", anvendes vores multi narkotest. I nedenstående klip kan du se, hvor nemt det er at anvende en af vores narkotest. Det er samme testprocedure uanset om det er en multi narkotest eller en singletest (f.eks. en Hash test) du skal udføre.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Vind et gavekort til Med24.dk på 500 kr.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i
konkurrencen om et gavekort på 500 kr.