ABBLO Pharma Ægløsningstest - 5 stk

1
Se alle produkter fra ABBLO Pharma
Varenummer: 20897
Ægløsningstest - 5 stk

Ægløsning er den periode, hvor et eller flere æg frigives fra en af æggestokkene under den månedlige menstruationscyklus. Luteiniserende hormon (LH) er ægløsning hormon, som pludselig over spænding ca.40 timer før ægløsningen, før den falder igen. Denne test måler niveauet af LH i urinen.

Ægløsningstest bruges til at forbedre en kvindes chance for at blive gravid, ved at bestemme hendes mest frugtbare periode. Et positivt resultat indikerer, at ægløsning vil forekomme inden for de næste 40 timer - et negativt resultat betyder ingen ægløsning i de næste 40 timer. Denne viden gør det muligt for et par, at få de mest optimale betingelser når de forsøger at blive gravide.

Brugervejledning:

  1. Sørg for at posen med engangstesten er opvarmet til rumtemperatur, før den åbnes - tag engangstesten ud af den forseglede pose, og tag den i brug inden for 1 time. 
  2. Fjern hætten, og placér den over tommelfingergrebet. (Se illustrationen)
  3. Grib fat om tommelfingergrebet på engangstesten med den blottede vædespids pegende nedad, og før den direkte ned i urinprøven i mindst 10-15 sekunder, indtil den er helt gennemvædet. (Se illustrationen)
    BEMÆRK: Undlad at urinere på resultatvinduet. Hvis du foretrækker det, kan du vælge at urinere i en ren og tør beholder og derefter dyppe engangstestens vædespids i urinen i mindst 10-15 sekunder.
  4. Når engangstesten er fjernet fra urinen, skal du straks sætte hætten over vædespidsen, placere engangstesten på en plan overflade med resultatvinduet opad og derefter starte
    timeren.
  5. Når testen begynder at virke, lægger du måske mærke til en lys farvestribe, der bevæger sig på tværs af resultatvinduet. Aflæs resultatet efter 3 minutter. Hvis resultatet ikke vises, skal du vente endnu 1 minut. Undlad at vente med at aflæse resultatet, til der er
    gået 10 minutter.
Se alle produkter fra ABBLO Pharma
Varenummer: 20897

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.