Beurer LR210 luftrenser

1
1
1
1
Se alle produkter fra Beurer
Varenummer: 42663

Beurer LR210 omdanner luften i dit soveværelse til en opfriskende ren luft

Denne luftrenser LR 210 fra Beurer renser og omdanner luften i dit soveværelse til en opfriskende ren luft, som er godt for helbredet og din søvn.

Beurer LR210 luftrenser har et trelagsfilter system, som  fjerner støv, pollen, dyrehår, lugte, forskellige bakterier og virusser samt skadelige luftarter. Derudover kan du rense luften yderligere ved at vælge luftrenserens ion-funktion. Den ekstra ion funktion frisker luften op med negative ioner, hvilket er godt for helbredet. Luften med mange negative ioner kender du fra nåleskove, vandfald eller efter et tordenvejr. Det er en frisk og sprød luft. Denne luftrenser sørger for et unikt og sundt indeklima.

Beurer LR210 er den eneste luftrenser med nat funktion, så du behøver ikke længere at bekymre dig om, om du kan falde i søvn, når LR 210 kører. Luftrenseren er næsten lydløs og alle lys i displayet er slukket.

Det trelagsfilter systemet består af et præ-filter, aktiv kulfilter og et HEPA H13 -filter. Du får et produkt med en filtreringspræstation på 99,95%. Luftrenseren er egnet til rum op til 28 m2, har 3 blæse-hastigheder og timer-funktion.

Maskinen indikerer hvornår filtret skal udskiftes, et filter har en levetid på ca. 4320 timer - ekstra filter til udskiftning kan tilkøbes.


OBS! Skulle du lide af alvorlige luftvejs- eller lungeproblemer, anbefaler vi at du lige rådføre dig med din læge, før du anvender luftrenseren.

Se alle produkter fra Beurer
Varenummer: 42663

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.