Sleepace Smart sleep light SL 600

1
1
1
Se alle produkter fra Sleepace
Varenummer: 32989

Sleepace 2.0 nox music med sleep light, wake-up light og bluetooth højtaler.

Denne flotte Nox Music Smart Sleep Light fra Sleepace hjælper dig til at falde i søvn og vækker dig blidt med en simuleret solopgang. Lampen spreder et beroligende rødligt lys som øger produktion af melatonin i kroppen, hvilket er perfekt når du skal sove. Derudover har lampen en simuleret solnedgang med Sleep-Aid funktionen, som får dig til at falde hurtigere i søvn. Sleepace sleep light afspiller naturlyde, blød musik og lyser samtidig op med et gradvist lysere lys, hvilket får dig til at vågne helt naturligt - med en simuleret solopgang, så du får den bedste start på dagen.

Med den innovative “Gesture Control” kan du tænde og slukke din Nox Music, samt ændre farvenuancer, lys- og lydstyrke med forskellige håndbevægelser. Vink med hånden foran din Nox Music, og skift farverne med små bevægelser til højre og venstre.
Lampen fungerer desuden som selvstændig Bluetooth højtaler, uafhængigt af Sleepace appen, så du kan lytte til din yndlingsmusik, og tilpasse farven til netop din foretrukne.

Med den gratis Sleepace App kan du tilføje din Nox Music via Bluetooth og styre den fra appen. I appen kan du også indstille den farvenuance og lysstyrke du ønsker. Du kan også vælge Color Cycle, hvor lyset automatisk skifter farve, eller bare hvidt lys, så Nox Music kan anvendes som læselampe.

Produktet har desuden alarm med snoozefunktion. Hvis du oplader din smartphone i din Nox Music kan du lægge din smartphone i sengen og via den gratis Sleepace App, få en analyse af din søvn.

2 års garanti!

Se alle produkter fra Sleepace
Varenummer: 32989

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.