Radicover iPhone 13 Exclusive 2in1 Sort

1
1
1
1
Se alle produkter fra RadiCover
Varenummer: 46330

Anti-strålingscover til iPhone 13 - praktisk 2in1 cover med wallet

Dette cover fra RadiCover beskytter mod slag og ridser på din iPhone 13. Coveret er lavet med en speciel anti-strålingsmembran på forsiden, som reducerer op til 86% af de elektromagnetiske mobilstråler, der udsendes fra din mobiltelefon. RadiCover Iphone 13 Exclusive 2in1 Sort vil desuden beskytte dig mod kontaktløst kreditkorttyveri, da coveret er beriget med den nyeste teknologi indenfor skimming-beskyttelse.

RadiCover Exclusive 2in1 gør det desuden super let at skrive sms'er, tage billeder eller kigge på sociale medier, da plastikrammen nemt kan tages ud af coveret, så telefonen fylder mindre. Magneten på bagsiden gør desuden, at du kan anvende coveret sammen med f.eks. en magnetisk holder til bilen.

Hvordan virker coveret?

For at undgå de skadelige stråler og varmen fra mobilen, skal du tale med coveret lukket foran skærmen. Coveret er udstyret med huller til højttaler og mikrofon, der gør dette muligt og dermed opnå den maksimale reduktion af strålerne på op til 86%. Du er således godt sikret både, når du taler i telefonen og når den ligger i lommen eller tasken.

Da coveret kun beskytter i retningen af fronten, hvorfor dette ALTID skal vende ind imod kroppen for at opnå beskyttelsen. Med klappen lukket foran skærmen, undgår du såvel stråler som at få "varmt øre" og opvarmet hovedet/vævet, hvilket er bevist skadeligt.

Fordele

  • Passer til iPhone 13.
  • Reducerer 86% af mobilstråling.
  • RFID-beskyttelse mod kontaktløst kreditkorttyveri.
  • 3 smarte lommer til opbevaring af kreditkort.
  • Lomme til kvitteringer.
  • Praktisk magnetluk i siden.
  • Er kompatibel med Qi opladning uden at fjerne telefonen fra det inderste cover. (trådløs opladning som understøttes af de fleste nyere telefoner).

Specifikationer

Ydremateriale: Lækkert højkvalitets First Class Premium læder (Full Grain).
Inder materiale: Lækkert højkvalitets First Class Premium læder (Full Grain).
Plastramme: Udført i hårdført gummibelagt PC plastik.

Produktet er testet for skadelige stoffer og opfylder det Internationale REACH regulativ. Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede tyske og amerikanske laboratorium CETECOM.


Indhold: 1 stk.

Se alle produkter fra RadiCover
Varenummer: 46330

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.