RadiCover Flipside cover til Iphone 7/8 PU læder - sort

1
1
1
1
Se alle produkter fra RadiCover
Varenummer: 31079

Elegant flip-side mobilcover i PU læder der beskytter dig mod op til 86% af strålerne fra din mobil.

Elegant RadiCover anti-strålings flip-side mobilcover udført i lækkert blødt PU læder. Coveret er udstyret med en special anti-strålingsmembran på coverets forsiden, som effektivt reducerer op til 86% af de elektromagnetiske mobilstråler, der udsendes fra din mobiltelefon i retning af dit hoved og krop. Samtidigt beskytter coveret din iPhone 7 mod slag og ridser.

Funktioner: 

  • Anti-strålingscover
  • Reducerer 86%
  • 3 indbyggede kreditkortlommer
  • Magnetluk i siden

VIGTIGT: Sådan beskytter coveret dig!

  • Tal med coveret lukket foran fronten. For at undgå de skadelige stråler og varmen fra mobilen, skal du tale med coveret lukket foran skærmen. Coveret er udstyret med huller til højtaler og mikrofon, der gør dette muligt og dermed opnå den maksimale reduktion af strålerne på op til 86%. Du er således godt sikret både, når du taler i telefonen og når den ligger i fx. lommen eller tasken.
  • Vend altid fronten af coveret i retning af kroppen Da coveret kun beskytter i retningen af fronten, hvorfor dette ALTID skal vende i retning ind imod kroppen for at opnå beskyttelsen. Med klappen lukket foran skærmen, undgår du såvel stråler som at få "varmt øre" og opvarmet hovedet/vævet, hvilket er bevidst skadeligt.

Ydrematerialet er lækkert højkvalitets PU læder med elegant læder mønster, som er behageligt at holde ved, samt holde mod øret når du taler. Indermaterialet er lækkert højkvalitets PU læder med elegant læder mønster.
Indvendigt er anti-strålingsmembran.
Plastramme er udført i hårdført gummibelagt PC plastik.

Dokumentation: Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede tyske og amerikanske laboratorium CETECOM.

Se alle produkter fra RadiCover
Varenummer: 31079

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.