Hjælp til din Nupo kur - VLCD kuren - Den mest effektive Nupo kur

Sådan kommer du godt i gang med Nupo

Den mest effektive Nupo kur - VLCD Kur

Du kan bruge Nupo på flere måder. Overordnet gælder, at jo flere måltider du erstatter med Nupo desto hurtigere kan du forvente at tabe dig. Nupo kan med fordel bruges til at kickstarte dit vægttab. Med en 14 dages Nupo kur vil du kunne opleve et markant vægttab og herefter er det vigtigt at følger din kur op med sunde madvaner og sund livsstil. Nedenfor beskriver vi den mest effektive måde hvorpå du kan anvende Nupo's produkter med henblik på at opnå et vægttab.

Ved at erstatte alle dine måltider med Nupo VLCD produkter får du det optimale resultat. VLCD betyder Very Low Calorie Diet. Du får en dagskost på omkring 700 kcal, men er med Nupo produkterne sikret, at du får alle de nødvendige vitaminer og næringsstoffer.
De foreslåede produkter nedenfor kan udskiftes med andre smagsvarianter. Køb VLCD startpakken her!

Nupo VLCD Kur Startpakke - 14 dages kur - Kun 849 kr.
Vi har sammensat en Nupo VLCD Kur Startpakke. Her får du 84 portioner, hvilket svarer til 14 dages effektiv kur. Du får 7 forskellige varianter, hvilket giver dig optimal mulighed for at tilpasse kuren, som du ønsker.

Køb VLCD startpakken her!

Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.