Historien om Historien om Dermyn Active Serum

Historien om Historien om Dermyn Active Serum

Læs mere om Dermyn Active Serum

Historien om det dermatologiske hudmiddel Dermyn Active Serum er i virkeligheden historien om en drøm.

Drømmen om den evige ungdom. Drømmen, som vi godt ved ikke kan gå i opfyldelse. Takket være den moderne forskning kan aldringsprocessen imidlertid udskydes dramatisk.

Dermyn You Expression Active Serum er udviklet af hudspecialisten og dermatologen, dr. Marta Kallio, Handens Sjukhus i Stockholm. Hendes forskning i Tricutan-Komplex, der er det aktive stof i Dermyn Active Serum har bevist, at otte ud af ti får et synligt anti-rynke resultat allerede 45 minutter efter den første anvendelse af produktet.

I samarbejde med den dermatologiske forsker Ulf Starlander, Msc. fra forskningsvirksomheden Adderma, Sotckholm, har dr. Marta Kallio nu udviklet et enestående middel til alle, der ønsker at få en "ansigtsløftning uden kirugi".

Sådan virker Dermyn Active Serum
På det yderste hudlag ved at stimulere cellernes sammendragningsevne. Ved at opbygge de vigtige fiberstrukturer, der øger fasthed og elasticitet i ansigtsmusklerne ved at stimulere deres sammendragsevne.

Det yderste lag af huden består af døde hudceller. De hidtidige hudpræparater kan opnå en kortvarig effekt anti rynke ved at påvirke disse. Dermyn Your Expression Active Serums indhold af Tricutan-Komplex øger imidlertid hudens elasticitet og fasthed ved at reducere nedbrydningen og stimulere genopbygningen i elsatin og kollagen i huden, hvilket medfører, at elastinet og kollagenet øges i mængde og kvalitet. I følge de svenske læger og forskere betyder dette, at huden bliver friskere, mer ungdommelig og elastik. Der er derfor videnskabelig dokumentation bag påstanden om, at Dermyn Your Expression Active Serum anti-rynke behandling er en form for "ansigtsløftning uden kirugi".

Hvad betyder ansigtsmusklerne for hudens fasthed?
Ansigtsmusklerne sidder i huden og ikke ved benene som i andre dele af kroppen. Når ansigtsmusklerne slappes ser huden derfor også slap ud. Ansigtsmuskler, som trækkes sammen, bidrager til at gøre huden fast og spændstig. Plastikkirugi udføres efter samme metodik.
Med alderen mindskes produktionen af signalsubstanser til ansigtsmusklerne. Disse får derfor behov for en anden stimula. Forskningen bag Dermyn Your Expression Active Serum har vist, at man kan påvirke hudens fasthed ved at øge mængden af signalsubstanser i ansigtsmusklerne.

Tricutan-Komplex indeholder stoffer, der stimulerer kroppens egen udvikling af signalsubstanser til ansigtsmusklaturen. Resultatet ses hurtigt: Hudens naturlige aldring og nedbrydning som følge af usund levevis, sol og stress får en aktiv modspiller, og udseendet og hudens fasthed forbedres gradvist ved daglig brug af det nye middel.

Dermyn Your Expression Active Serum er fremtidens, seriøse hudeplejemiddel.

Fri fragt over 499 kr.

Med GLS/DAO PakkeShop

14 dages returret

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.