HayMax - Pollenfanger


HayMax er en engelsk naturproducent af en naturlig og økologisk næsebalsam, som hjælper mod allergi for støv, kæledyr og pollen. HayMax pollenfangere kan bruges af alle - både voksne og børn samt gravide og ammende kvinder. Læs mere om HayMax her!

4 Produkt(er)

Hvad er HayMax?

HayMax er en engelsk naturproducent, som producerer en naturlig, økologisk og medicinfri næsebalsam, der hjælper med at reducere allergener fra støv og kæledyr samt mere end en tredjedel af pollen (høfeber). Næsebalsammen er lavet af bivoks og solsikkeolie, som bliver tilføjet æteriske olier eller Aloe Vera ekstrakter for at skabe de forskellige varianter af næsebalsammen. HayMax pollenfangere kan bruges af både voksne og børn samt gravide og ammende kvinder, der ønsker at reducere sine allergener. HayMax har desuden vundet over 50 priser for deres pollenfanger.

Anvendelse af pollenfanger

HayMax næsebalsam smøres på randen af næseborene, og kan med fordel også anvendes rundt om øjnene og i øjenkrogen. Balsammen kan påføres om morgenen og i løbet af dagen efter behov. Man kan med fordel også smøre den på inden man går i seng. Efter en dag ude, hvor der har været høje pollental, kan man med fordel også vaske sig for at få vasket pollen væk fra bl.a. hår og krop, så man undgår en allergisk reaktion.

Produkterne fra HayMax

Hos Med24.dk har vi flere af de smarte pollenfangere fra HayMax, som kan være med til at reducere din allergi. Udvalget af HayMax hos Med24.dk består af:

  • HayMax pollenfanger – Organic Pure – 5 ml.
  • HayMax pollenfanger – Organic Kids – 5 ml.
  • HayMax pollenfanger – Organic Aloe Vera – 5 ml.
  • HayMax pollenfanger – Organic Lavendel – 5 ml.

Køb pollenfangerne fra HayMax nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så de smarte produkter hurtigt kan nå frem til dig.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.