HairLust

HairLust er et nyere dansk brand med fokus på hårpleje. HairLust tilføjer essentielle vitaminer og næringsstoffer, som håret har brug for, for at vokse sig stærkere, længere og kraftigere. De naturlige og intense tilskud, som HairLust har formuleret er rige på vitale vitaminer og næringsstoffer, som er let at tilføje til hverdagen. HairLust har en meget klar og simpel målsætning; at gøre det muligt for, hvem som helst at få et langt, sundt og kraftigt hår, uanset hår type eller hårfarve. Det er ligeledes vigtigt, at det skal være nemt og overkommeligt.

HairLust tror på, at et langt og sundt hår starter indefra og supplementers af hårpleje ved udvortes brug. Visionen er meget klar hos HairLust som mener, at det vi kommer i kroppen er mindst lige så vigtigt, som det vi smører på den. På baggrund af kliniske undersøgelser i samarbejde med farmaceuter og ernæringseksperter fra England og Danmark, har HairLust formuleret kosttilskud og en hårkur af aktive ingredienser til at give kvinder og mænd længere og sundere hår. Kapslerne fra HairLust er lavet i England inden for EU regulativer, hvor alle krav er opfyldt inden for vitamin tilskud samt i FDA godkendte faciliteter. HairLust lægger meget vægt på, at man kan garantere kunderne naturlige kosttilskud i høj kvalitet.

Tilskud til hår, hud og negle er suverænt de mest efterspurgte og solgte produkter i helsebutikker og lignende forhandlere. Effekten af vitaminer til håret er nemlig synlig i modsætning til effekten af andre kosttilskud, som har en virkning på indre organer. Efterspørgsel for et sundere og længere hår er især høj blandt gravide og ammende kvinder, personer der har haft et overforbrug af stylingsprodukter og dårlige hårprodukter samt personer, der blot har klippet håret for kort. Vitaminer til håret og hurtigere hårvækst er efterspurgt af rigtig mange kvinder, hvorfor HairLust er blevet populært på meget kort tid og eksponeret på sociale medier og magasiner samt fagblade. Hos med24.dk kan du købe hele sortimentet fra HairLust; HairLust Hair Vitamins, HairLust Men, HairLust Gummies og HairLust Hair Mask.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.