Beurer Trådløst glattejern HS20

1
1
1
1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beurer & Beauty By Beurer
Varenummer: 40640

Beurer Trådløst Glattejern HS 20

Med det trådløse glattejern fra Beurer kan du nu style håret, lige når du har brug for det. Du er nemlig ikke bundet af at være tæt på en strømkilde for at få glat hår! Det kompakte glattejern er også den perfekte pladsbesparende løsning til weekendtasken. Og med den varmeresistente silikonehætte, kan glattejernet trygt lægges tilbage i tasken efter brug.

Glattejernet, HS 20, har tre temperaturindstillinger for at sikre, at du kan tilpasse temperaturen til lige præcis din hårtype. Har du fx fint hår, anbefales det at style ved laveste temperatur, altså 160°C. Kraftigt og meget tykt hår kan derimod godt tåle at blive stylet ved 180°C-200°C.

Glattejernets keramiske varmeplader er belagt med turmalinkrystaller, som har en helt særlig evne. Når de varmes op, frigiver krystallerne negative ioner, som er med til at skåne håret under styling. De negative ioner får hårstråets yderste lag til at lukke sig, hvilket indkapsler fugten i håret, samtidig sikres en antistatisk effekt, og så efterlades håret med et fantastisk shine. De fleksible varmeplader, bevæger sig efter hårets struktur og sikre endnu bedre glatteresultat efter første glatning.

På en fuld opladning har HS 20 en brugstid på 30 minutter. Opladningstiden er 2 timer. Mini USB-opladningskabel medfølger. LED indikatoren viser den indstillede temperatur. HS 20 har låsbare plader, som sikrer en ekstra pladsbesparende opbevaring.

3 års garanti

Indgår i kategorierne
  1. Hårpleje
  2. Stylingjern
  3. Glattejern

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.