Keratin De Luxe Hair Mask - 250 ml.

1
1
1
Se alle produkter fra De Luxe & Keratin De Luxe
Varenummer: 41843

Keratin De Luxe Hair Mask nærer og genopretter stresset og tørt hår

Denne styrkende hårmaske fra Keratin De Luxe giver dig en dybdegående behandling af håret, så du får et sundere, stærkere og mere fyldigt hår fra rod til spids. 

Kuren er formuleret med masser af keratin, som trænger ind i hvert enkelt hårstrå for at reparere, genoprette og styrke, således at du får et mere elastisk og modstandsdygtigt hår. Dens fugtgivende ingredienser sørger for at mætte håret så det ikke tørrer ud, men i stedet holdes sundt, lækkert og let at håndtere. Produktet medvirker desuden til at beskytte håret mod påvirkning udefra samt mod tidlig aldring. 

Egenskaber

  • Styrker håret og giver mere elasticitet
  • Beskytter mod miljømæssig forurening
  • Giver et blødt og glansfuldt hår
  • Modvirker kruset hår og tilfører masser af fugt

Hårmasken er særligt god til dig med stresset, tyndt, trist og skrøbeligt hår, der trænger ekstra fylde og styrke. Desuden er den velegnet til hår, der har været gennem keratinbehandling. 

Anvendelse

Påfør masken efter hårvask med Keratin De Luxe Nourishing Shampoo - massér den godt ind i længder samt rødder og lad sidde mellem 10-15 minutter, inden du skyller den ud. Slut gerne af med Nourishing Conditioner for virkelig at sætte prikken over i'et. 

Indhold: 250 ml

Ingredienser:

Vand, Cetearyl alcohol, Steartrimonium Chloride, Amodimethicon, Trideceth-12, Cetrimoniumchlorid, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Hydroxyethylcellulose, Hydrolyzed Keratin, Parfume, Propylparaben, Methylparaben, Citric acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 16035, CI 42090, CI 17200

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.