Argan De Luxe Nutrition Infusing Hair Mask - 500 ml.

1
Se alle produkter fra De Luxe & Argan De Luxe
Varenummer: 41835

Argan De Luxe Nutrition Infusing Hair Mask til en dybdeplejende og nærende hårbehandling

Denne lækre hårmaske fra Argan De Luxe er baseret på et højt indhold af 100% ren Argan olie, og er perfekt når du vil forkæle dit hår ekstra meget med en særligt dybdenærende kur.

Argan olie kaldes også det flydende guld og er vidt kendt for sine gode nærende egenskaber. Olien er nemlig rig på essentielle Omega-fedtsyrer, som har evnen til at trænge helt ind i hårstråene for at blødgøre, nære, fugte og styrke cellestrukturen, hvilket understøtter et sundt og velplejet hår. Olien indeholder desuden det antioxidante vitamin-E, som giver langvarig beskyttelse mod udtørring og andet påvirkning udefra. 

Egenskaber

  • Genopbygger tørt, skadet og slidt hår
  • Genopretter hårets elasticitet og styrke
  • Efterlader et glansfuldt og skinnende hår
  • Gør håret ultra blødt og håndterbart

Produktet er særligt velegnet til dig med tørstigt, stresset, skrøbeligt eller skadet hår, der virkelig trænger dybdegående fugtpleje. 

Anvendelse

Vask håret - for eksempel med den komplimenterende Nourishing Shampoo, og fordel herefter en lille mængde af hårkuren i hele håret - specielt med fokus på længder- og spidser. Lad masken sidde mellem 10-15 minutter og skyl herefter grundigt ud. Brug masken 1-2 gange om ugen alt efter behov for at bevare et sundt og velnæret hår. 

Indhold: 500 ml

Ingredienser:

Vand, Cetearyl alcohol, Steartrimonium Chloride, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Hydroxyethylcellulose, Parfume, Argania Spinosa (argan) Kernel Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.